_ardaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
1) Youtube dan Note 2 ile çekilmiş videolara bakabilirsin.
2) İnternet hızı harika.Flash player dolu 16* tane sekme açıyorum tek kasma yada yeniden yükleme olmuyor.
(Telefonun kendi tarayıcısı max 16 sekmeye izin veriyor.)
3) hepsi gelecek.
Güldürdün kardes ya
Niye 4s değilde 4 onu merak ettim. Note2 ip5 le bile karsilastirilmaz sen 3 4 yillik telefonla karsilastiriyosun.
bilmem karşılaştırılacak cihaz çok ben 4'ü seçtim pikaçu kalmamıştı elimde.
şaka bir yana da 4 ile 4s arasında çok fark yok sen 4s'e göre cevap ver o zaman.
2) İnternet hızı harika.Flash player dolu 16* tane sekme açıyorum tek kasma yada yeniden yükleme olmuyor.
(Telefonun kendi tarayıcısı max 16 sekmeye izin veriyor.)
3) hepsi gelecek.
Yine Note 2 bence
Peki en mantıklı nerden alınır, Nokia harici telefon almadım hiç şimdiye kadar, Nokia diye sorarsan Nokia Shop derim ama Samsung nereden alınır.
Insan sırf bunun için,
spen için, multiwindows için ne 4, 4s, 5 nede s4 e bakar. Kişisel gorusumdur spen sayesinde s4 e bile yan bakmam. Note2 başka birşeydir. Ekranin bi köşesinde film izlerken diger köşesinde nete giriyorum diger taraftan face e giriyorum. Anlatacak okadar cok sey varki. Batarya desen canavar.
Funlik olarak algilanmasin lutfen. Kimseyle tartisacak durumda degilim. Tavsiyem tabiki note2.
Ben hepsiburadadan aldım indirimde iken.Samsung bayi garantisi vs herşeyi tam.Cihazdada sorun yok
Kaça aldın şimdi baktım kdv dahil 1600tl
1599 a almıştım indirimdeydi işte
Mediamarkt ı tavsiye edebilirim. Ordan aldım çok şükür şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
1599 a almıştım indirimdeydi işte
orada ki fiyatı nedir gerçi benzer fiyatlardır ama merak ettim, sitesinde arama butonunu bulamadım
1.598,99 a mı aldınindirimli son 2 gün diyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?