iPone 4 mü? Note 2 mi?

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi

Cevaplar için teşekkür ederim.

Artık diğer sorular kısmetse cihazı aldıktan sonra.

Artles

Üye
Güldürdün kardes ya

ka_za

Üye
Niye 4s değilde 4 onu merak ettim. Note2 ip5 le bile karsilastirilmaz sen 3 4 yillik telefonla karsilastiriyosun.

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Niye 4s değilde 4 onu merak ettim. Note2 ip5 le bile karsilastirilmaz sen 3 4 yillik telefonla karsilastiriyosun.

bilmem karşılaştırılacak cihaz çok ben 4'ü seçtim pikaçu kalmamıştı elimde.

şaka bir yana da 4 ile 4s arasında çok fark yok sen 4s'e göre cevap ver o zaman.

PriZm

Üye
bilmem karşılaştırılacak cihaz çok ben 4'ü seçtim pikaçu kalmamıştı elimde.

şaka bir yana da 4 ile 4s arasında çok fark yok sen 4s'e göre cevap ver o zaman.

4 ile 4s arasında baya baya fark var.4s ile iPhone 5 arasında çok fark yok.

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
o zaman 4s mi? note 2 mi?

PriZm

Üye
Yine Note 2 bence

Tepkiler: Dede

2) İnternet hızı harika.Flash player dolu 16* tane sekme açıyorum tek kasma yada yeniden yükleme olmuyor.
(Telefonun kendi tarayıcısı max 16 sekmeye izin veriyor.)

3) hepsi gelecek.

Insan sırf bunun için,
spen için, multiwindows için ne 4, 4s, 5 nede s4 e bakar. Kişisel gorusumdur spen sayesinde s4 e bile yan bakmam. Note2 başka birşeydir. Ekranin bi köşesinde film izlerken diger köşesinde nete giriyorum diger taraftan face e giriyorum. Anlatacak okadar cok sey varki. Batarya desen canavar.
Funlik olarak algilanmasin lutfen. Kimseyle tartisacak durumda degilim. Tavsiyem tabiki note2.

Tepkiler: Dede

PriZm

Üye

Peki en mantıklı nerden alınır, Nokia harici telefon almadım hiç şimdiye kadar, Nokia diye sorarsan Nokia Shop derim ama Samsung nereden alınır.

Ben hepsiburadadan aldım indirimde iken.Samsung bayi garantisi vs herşeyi tam.Cihazdada sorun yok

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi

Tartışmalık bir durum yok, kim kimi döver konusu değil bu herkesin şahsi fikrini öğrenmek istedim, kararsız kaldım daha doğrusu orantılarsak %70 note %30 iPhone idi fikrim ama şuan %95 Note 2 diyorum.

- - - Eklendi - - -

Ben hepsiburadadan aldım indirimde iken.Samsung bayi garantisi vs herşeyi tam.Cihazdada sorun yok

Kaça aldın şimdi baktım kdv dahil 1600tl

Mediamarkt ı tavsiye edebilirim. Ordan aldım çok şükür şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

PriZm

Üye
orada ki fiyatı nedir gerçi benzer fiyatlardır ama merak ettim, sitesinde arama butonunu bulamadım

1.598,99 a mı aldın indirimli son 2 gün diyor :S

Aynen bence bitmeden önce al

Bi ara indirime girdiğinde yine aynı yerden MHL HDMI kablosuda almayı düşünüyorum 5.55" yetmedi