Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpodum açılmıyor ama Pc ye takyığımda yeni donanım bulundu yazıo yardım!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dumanx144
Üye
Konu Sahibi
İpodum açılmıyor ama Pc ye takyığımda yeni donanım bulundu yazıo yardım!!!
İpodum açılmıyor ama Pc ye takyığımda yeni donanım bulundu yazıo şimdi ne yapmam gerekior yardım ederseniz sevinirim . İpod apple marka
Gülü seven dikenine katlanır diye bir söz vardır. Biraz uğraşacaksın ama başaracaksın. Öncelikle eğer yüklü değilse bilgisayarına "Itunes" programını kurman gerekecek.Yine biraz yapmaya çalış. Daha sonrasını biraz araştırman gerek. eğer yapamazsan üzülme yetkili servisine götürürsen sorunun çözüme kavuşur.daha fazla ve detaylı bilgi için aşağıdaki telefondan destek alabilirsin. Bol müzikli günler.
Bilkom İletişim Merkezi ( ıpod destek hattı) Hafta içi, 08:30-18:00 Tel: +90 216 454 0101
eğer bu işlemi yaparsa cihazı garanti dışı kalabilir.
dumanx144
Üye
Konu Sahibi
saol kardeş itunes i yükledim ya zaten şarjı bitmeden şarj ediodm. Gece uyurken açık kalmış şarjı bitti sonra hiç açılmadı .(
ulugazi1128
Üye
aynı sorun bende de var :/ acılmıyor yardım lutfen
1965musa
Üye
imate k-jam türkçe programı
windows NT
Üye
bilgisayarınıza itunes yüklemediğiniz taktirde ipodunuz açılmayacaktır aslında çok karmaşık bir cihaz keşke forumun ipod otuch için de bir bölümü olsaydı