Ipod'la

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Ipod'la
kafayı yiycem sonunda

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
seçimmmm seçimmm seçimmm
hangisini alayımmm

0MG90

Üye
    Konu Sahibi

kafayı ipod a taktım almazsam olmaz rahat edemem

MaxipmaN

Üye
5 alcan neden düşünüyon ki

-Emre

Üye
Tabi 5 gmd işin şakası

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
neden 4 değil anlatsana biraz

MaxipmaN

Üye
neden 4 değil anlatsana biraz
4 grafik performansı açısından çok geride hill climb bile tam akıcı değildi sanki asphalt kasıyo detay yok gibi bişey kısmışlar yine de kasıyo alınmaz tek çekirdekli işlemci 256mb ram 3gs gpusu alınmaması gerektiğini ortaya koyar zaten

0MG90

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
16gb gayet ucuz 32nin de pek farkı yoktu sanırsam ıpod touch 5 donıanımı ise a5 çip 512 ram sgx 543mp2 gpu olması lazım 4inç ekran 4sten bir tık geride oda 200mhz işlemcisi düşük ondan kesinlikle 5 al çok ince çok kibarvatanda 16lıkların fiyat farkı 13tl ipod 4 alırsan geçmiş olsun

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
16gb a kamera koymamışlar kötü olmuş

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
4 üçyıl öncede kaldı kamerasının olmadığını bilmiyordum yine de 32lik 5 al bence bütçen yatiyorsa
yok 5. nesil 16 nın kamerası yok olsa onu alcaktım 32 alırım artık alabilirsem duruma göre değişir

Oğuzhan

Üye
Adam gibi müzik kalitesi istiyorsan iPod Classic, ama oyun ve internet de ön planda olsun diyorsan Touch 5... Ben ilk olarak Touch 4 aldım. Sonra hem hafızası hem de ses kalitesi yetersiz gelmeye başlayınca Classic aldım. İlk dinlediğimde de anladım ki Touch yanında halt etmiş.

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
İki cihaz taşımayı seviyorsan ipod touch 5 i alabilirsin.Hali hazırda kullanıyorum hiçbir sorunu yok cihazın tavsiye ederim.

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
5 e karar verdim de 16 mı alsam 32 mi alsam bilemedim