iPod Touch

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
iPod Touch
Meraba arkadaşlar.Benim size iPod Touch ile ilgili bir kaç sorum olacak.
1)iPod Touch ile iPhonedeki tüm oyunları oynayabilir miyim,donanımları yeter mi?
2)İnternete safari ile giriyormuş.Flash desteği var mı?(En az 10.1)
Fiyatları makul olduğu için(mesela teknosa da 450 tl.4.nesil 8 gb,gidip tablet almayı düşünüyorum.Ama 400 liraya pek iyi birşey olmayacağını ve ipad,samsung vb.kaliteli markalardan alamıyacağım için mobeelere kalıcam.onlarda çin malı napmalıyım.?
:tşk:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Haci iphone 4un telefon olarak kyllanma disinda her ozelligi var internete ayni giriyor apple stordaki butun oyunlar oynaniyor herseyi ayni ben kyllaniyorum daha gecen gun ios 5.1.1 e guncelledim. Butun oyunlar interneti ayni iphone 4 ekranda retina kamerasi hd

Revengeful

Emekli Yönetici
1) Versiyonuna uygun olan oyunlar/uygulamalar çalışır
2) Flash desteği yok.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Iphone ne yapiyorsa oda yapiyor jailbreak yap tamamdir hd oyunlar oyna hd video cek iphone hizinda nete gir

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Haci iphone 4un telefon olarak kyllanma disinda her ozelligi var internete ayni giriyor apple stordaki butun oyunlar oynaniyor herseyi ayni ben kyllaniyorum daha gecen gun ios 5.1.1 e guncelledim. Butun oyunlar interneti ayni iphone 4 ekranda retina kamerasi hd

Abi kaç paraya aldın.sensör var mı kamera kaç?pes 12 hd gibi oyunları oynayabileceğim yani.müthiş
Flash desteği yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt