Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpod Touch yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs***MaN
Üye
Konu Sahibi
İpod Touch yardım
Arkadaşlar bende ipod touch 8 gb var buna hangi program ile oyun atabilirim itunes diye bir program var ama atarken üyelik istiyort üye olurkende kredi kartı nmrası felan istiyo...krdi kartı numarası felan gerekmeden oyun atmak mumknmu?
Version malesef o değil nasıl gncellyblrm onuda soylersen super olur
--------------- Ekleme ---------------
Ben buna oyun yukleyemıyorum kafayı yıcem artık nasl version guncellicez nasıl j.b yapcaz hangi programla oyunları atcaz biir anlatsın
Ben buna oyun yukleyemıyorum kafayı yıcem artık nasl version guncellicez nasıl j.b yapcaz hangi programla oyunları atcaz biir anlatsın
Benim ipod 2g versionu kaç bilmyorum ilk önce version güncelleyip 3.1.2 yapıp jb yapcam ama nasıl yapıcam version nasıl güncellicem bide jb yapmaya çalıştıgım verdiğin linkteki anlatımdan yaparken sıyah bir ekran geldi biraz bekledim bişey olmadı usb çıkardım yeniden başlattım gene aynıydı bişey olmamıştı lütfen daha detaylı anlatırmısınız....