iPod Touch -Tavsiye-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
iPod Touch -Tavsiye-
Merhaba arkadaşlar..

1 hafta önce kendime sonunda bir iPod Touch 3G aldım..

Yaklaşık 5 sene Nokia kullandım ( N70-N95-N96-N97-N8 )..Sony Ericsson ve Samsung denedim..

iPod u aldığımda hemen jailbreak yaptım..Oyunları yükledim.. 1GB lık oyun var çok şaşırdım.. Grafikler mükemmel, oynanabilirlik süper..

Ses kalitesi vb şeyler harika..

İnternette multitouch kullanımı çok rahat çok güzel..

Kısaca diyeceğim eğer bütceniz yeterli değilse iTouch + dandik bir tel alınmasını şiddetle tavsiye ediyorum..

Not: iPhone oyunları ve uygulamaları iPod da da çalışır...

Bu da resmi :

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Ben de katılıyorum :D
İpod touch kullanmadım ama oyunlarını ve uygulamalarını biliyorum ve mükemmel :evet:

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
Oyun ve uygulamalar konusunda kendini aşmış durumda ama n8 kadar iyi değil.Sanırsam arkadaşım n8 Kullanmışsın .Acaba N8 değiştirmendeki sebebin neydi ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama iPhone hepsinden iyi :ehe

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
Ama iPhone hepsinden iyi :ehe
Usta öyle deme.Sana göre iyidir bana göre berbattır.Ve bana göre berbat bence böyle n8 yanında iphone alanlara saf diyorum çünki daha fazla para ve daha az özellik.Aslında iphonede olup n8 olan ve n8 de olup iphonede olmayan özellikler aynı ama benim fikrim n8.Bunca yıl telefon üretmiş 20 yıllık bir fabrika ile daha bebek yaşındaki iphone fabrikasını bir tutmayalım :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone 4 de retina ekran var. Yani dünyadaki en iyi cozunurluklu ekranli telefon diyebiliriz. Ayrıca apple ürünlerine virüs bulaşma ihtimali %0

mirach61

mirach61

Üye
Kardeş bende senin gibi yapacağım yani Ipod touch + dandik bi telefon 3g 16 gb veya 4g 8 gb fiyatlarını o kadar bakmama rağmen bulamadım bi söylermisin acaba?

Trabzondayım ve elden alabilir miyim daha önce hiç apple ürünü almadım..

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Oyun ve uygulamalar konusunda kendini aşmış durumda ama n8 kadar iyi değil.Sanırsam arkadaşım n8 Kullanmışsın .Acaba N8 değiştirmendeki sebebin neydi ?
Yapma be kardeşim.. Uygulamalar ve oyunlar çok sıkıntılı.. Telefonun çok güzel ozellıklerı var ama iPhone gibi değil hiçbiri..İşlemcisi yetersiz rami yetersiz..Siyah vardı bende 1050 TL ye almıstım.. 1 ay kullandım..

batuone

Üye
iphone 4 hepsinden iyi tecrübe konuşuyor :pro:

Trackmania

Trackmania

Üye
İpod Tuch ne kadar acaba ? .

Starsley

arkadaslar su ıphone ıle nokıayı nasıl karsılastırabılıyosunuz anlamıyorum nokıa dan bahsedıyoruz halt etmıs ıphone yapmayın etmeyın su an ıphone 4 super telefon ama n8e yaklasamaz bıle gercekcı olun bıraz nokıanın cep telefonları hakını verıyor fıyata gore ama ıphone tam kazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt