Ipod touch nedir ne işe yarar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Ipod touch nedir ne işe yarar ?
Iyi forumlar
cahilliğim için kusura bakmayin arkadaşlar bugün ipod touch gördüm gezinirken telefondan farki nedir anlayamadim ben bildiğime göre müzik çalar ama resimleri felan iphone a benziyordu yardimci olursaniz sevinirim
fiyati nedir normal telefon gibi kullanilabilirmi eksikleri nelerdir fiyatlari nedir genel bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Buğra

Buğra

Admin
sim kart girişi yoktur :) bunun haricinde iphone benzeridir onda ne yapabilirssniz bunda da yapabilirsiniz fakat sim kart takılamaz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ipod touch ipod ailesinin dokunmatik olan versiyonlarından biridir kendisi gibi dokunmatik olarak ipod nano da vardır fakat fonksiyonlarıyla, ekran boyutuyla vb. Nanonun önüne geçer görüntü olarak iphone'a birebir benzer diyemeyiz en boy iphonedaha kalındır iphonedaki gibi ios sürümlerini ayarlayabilirsin jb yapabilirsin sim kart girişi olmasa da whatsapp yüklenebilir ios 5.0 üstüyse imessage kullanılabilir arkasına takılan bir aparat sayesinde telefon özelliği kazandırılabilir fakat imei şu bu gibi şeylerden dolayı pek tercih edilmez 5 farklı ipod touch vardır 1. Nesil, 2. Nesil, 3. Nesil, 4. Nesil ve 5. Nesil... 1. Nesil, 2. Nesil ve 3. Nesilin üretimleri durmuştur bunlar 4. Ve 5. Nesile göre düşük modellerdir o yüzden eğer ipod almayı istiyorsanız kesinlikle 4. Veya 5. Nesili almalısınız ben bilmeden 2. Nesil aldım anladı ki hata ettim 4. Nesil aldım şidi de eskisini satmaya çalışıyorum ipof touchların şarjı sadece müzik dinlenirse uzun br süre dayanır fakat oyun ve internette devreye girerse nu 1-2 güne düşebilir
Sonuç olarak nu ürünü almayı düşünürseniz bence vakit kaybetmeden alın ;)

Umarım yararlı olabilmişimdir :)

• Beğen
Tepkiler: tevley
MrExpert

MrExpert

Üye
Özetlemek gerkirse ipod touch un arama özelliği yok sadece yoksa herşeyiyle bir iphone gibi... :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aynen :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
peki arama özelliği kazandırılabilir mi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Arkasina belirli bir aparat takiliyormua o zaman telefon haline geliyor ama imei cart curt bir suru isi var

Takipçi Satın Al

Üst Alt