İpod touch 5 ,İpod touch 4 ram ve işlemci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İpod touch 5 ,İpod touch 4 ram ve işlemci
merhaba arkadaşlar, iphone 4s çıktı ipad 3 çıktı halaa bekkiyoruz. İpod touch 5 ne zaman çıkacak ? Bu konuda basında çok bilgi bulamadım. İpod touch 5 ne zaman çıkar siz ce bi yerde ufakta olsa bilgi yok mu ;(

ipod touch 4 de sanırsam 800 mhz işlemci var . 1 GHz işlemci var ama 800 mhz hızında çalışıyor diyorlar. Ne kadar saçma dimi ? Ram miktarı bazı yerlerde 256 mb bir kaç yerde 512 mb ram diyorlar. Biri bunu açıklık getirebilir mi ? İPOD touch 4 de ortalama boş ram miktari ne kadar ? Yani diyelim ki 256 mb ram ın ne kadarı bize kalır ?

Peki ipodu herhangi bir aparat ile flash bellek baglama imkanı var mı ? Usb on the go özelligin den bahsediyorum. İpod touch 4 e flash bellek baglayabilirmiyiz Nokia 808 ve c6-01 de baglanıyor .Bi yardım edin de çözelim şu sorunları

bende yüklediğim programlarda rami 256 gösteriyor. Işlemci 800 değil 1 mhz. Boş ram miktarı da 150 mb civarı. Flash bellek bağlama mevzusunu bilmiyorum.

kmesne

Üye
Arkadaşımda vardı bende 1 hafta kullandım (Bir gezi vardı onun için kiraladım sayılır)
Araştırdım İşlemci hızı 1 ghz Ama 800 mhz den overclocklanmış wikipedia en den bakabilirsin rami 256 DRAM i var (düşük gelebilir ama telefon özelliği olmadığından ram çok harcamıyor ıphone 4 ten tek farkı kamerası ve ram
ikisinin de a4 işlemcisi var

Asphalt 6 Pes 2011 Nba Gangstar Rio (Gta tarzı ama efektleri daha güzel) falan kasmıyor bir tek asphaltta nitro+drift yaparsan hafif donmalar oluyor
Apple İpod larını hep september da yani eylül ayında çıkarıyor 2011 de çıkması beklendi fakat sadece beyaz renklisini sundular başka bir farklılık yapmadılar çıkarsa 2012 de yine eylüylde çıkacağını düşünüyorum

Burdan detaylı bilgiye ulaşabilirsin wikipedia tr de yok

iPod Touch 4.Nesilde 1GHz işlemci var fakat batarya ömrünü uzatmak için 800 MHz'i kullanıyor. Aynı şekilde iPhone 4 de böyle. Ama performans ortada. Donanıma fazla takılmamak lazım.

iPod 5 ne zaman çıkacak bilmiyorum ama yakın tarihte çıkması muhtemel.

Konu Sahibi
bende yüklediğim programlarda rami 256 gösteriyor. Işlemci 800 değil 1 mhz. Boş ram miktarı da 150 mb civarı. Flash bellek bağlama mevzusunu bilmiyorum.

256

---------- Eklendi @ 00:03:21 ---------- Yazıldı @ 00:00:45 ----------

eylül ayını beklicem bakalım 2013 e sarkmaz umarım.

---------- Eklendi @ 00:06:43 ---------- Yazıldı @ 00:03:21 ----------

ipod touch 5 i beklicem bakalım .800 kullanıyosa 1 ghz ye yükseltme imkanımız var mı

kmesne

Üye
800 kullanmıyor işlemcisi 1 Ghz ama 800 mhz den overclocklanmış verdiğim wiki linkine bak

1Ghz at overclocked 800 mhz diyor

pRime.

Üye
İpod iphone'a iyi bir alternatif iphone'u pahali bulanlara tavsiye ederim.

Uruloki

Üye
ios 6 çıktığı zaman yeni ipod touch çıkar

zannetmiyorum

Konu Sahibi
İpod iphone'a iyi bir alternatif iphone'u pahali bulanlara tavsiye ederim.

aynen dostum

---------- Eklendi @ 21:22:46 ---------- Yazıldı @ 21:20:52 ----------

ios 6 çıktığı zaman yeni ipod touch çıkar

yapma hocam 6 kim bilir ne zaman çıkar

---------- Eklendi @ 21:24:10 ---------- Yazıldı @ 21:22:46 ----------

olsun oda yeter

Uruloki

Üye
merak etme anıl öyle çıkar dikkat et hep yeni ios sürümünde ipod yeniliyorlar ee o da eylüle gelebilir yani iphone 5 ile aynı anda tanıtalabilir

Konu Sahibi
Eylülde tanıtıldı diyelım ama fıyat çok tuzlu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...