ipod touch 4g yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekrem1234

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch 4g yardım
hocam öncelikle ipod a jailbreak denen şeyi yaptırdım bu tam olarak ne işi yarıyor
sonra benim sitelerden indirdiğim uygulama oyun vs onları ipod a atarken itunes den hata veriyor
atamıyorum ben nasıl indirdiklerimi ipod a atacam bana anlatır mısınız?
bir de bir arkadasım jailbreak free olmayan uygulama oyunları free yükler diyo bunu nasıl yapacagız
bi yardım edin ne olur

_Faruk

Üye
Öncelikle konuyu yardım kısmına açsan daha doğru olurdu operatörler düzenler zaten neyse
Öncelikle jailbreak ücretili oyunları free yükler derken demeye çalıştıkları şey ücretli uygulamaların cracklenmiş hallerini cihaza kurabilmeni sağlar jailbreak kısacası aynı hesap.
Uygulamaları cihaza atabilmen için telefonunda bazı şeylerin yüklü olması gerekir jailbreaktan sonra cihazda cydia ve installous diye uygulamalar olmalı sen hata aldığına göre installous yok bunun kurulumunu forumda aratarak bulabilirsin.
installous olduktan sonra istersen bilgisiyardan istersen telefondan internete bağlanarak indirebilirsin bilgisiyardan yüklemek için forumumuzdan indirdiği uygulamaları çift tıklayarak itunes vasıtasıyla cihaza atabilirsin.
telefondan kurmak istersen installoustan girip ordan indirebilirsin installous appstorun ücretsiz halidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt