ipod touch 4 kilitlendi yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warpath

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch 4 kilitlendi yardım !!!
2 gün önce jailbreak yaptım i pod touch 4 kullanıyorum versiyonu 4.3.5 daha sonra jailbreak kaldırıp eski haline dönmek istedim ama dönemedim şu anda ekranda usb ile itunese bağlanmamı söylüyor cihazı itunese bağladım restore ettim hata verdi bende internetten 4.3.5 versiyonunu indirip tekrar restore etmeye çalıştım ve yine hata verdi tinyumbrella programıyla SHSH kaydı almak istedim belki aldıktan sonra olur diye ama cihazı tanımadı ve programın çalışmadığını söyledi en son sürümünü indirdim yine olmadı şu anda cihaz bu durumda yardımcı olursanız sevinirim.

warpath

Üye
    Konu Sahibi
forumda bazı arkadaşlar son sürümü yüklemem gerektiğini söyledi shsh kaydım olmadığı için denedim ve an unknown error occurred 21 hatası verdi yardımcı olabilecek kimse varmı

ONG_bag

ONG_bag

Üye
Arkdaşım cihazın recovery moduna girmiştir büyük ihtimalle nasıl çıklır bir öğren o moddan benim de başıma gelmişti şuan unuttum o moddan çıktıktan sonra jb yaptıysan bilgisayarında redsnow vardır aç redsnow u extras a gel justboot var ona tıkla orda yapman gerekenler işlemleri söylüyor program bana kalırsa sn ios 5.0.1 i yükle untethered jb çıktı ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt