İpod Touch 3G VS 4G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
İpod Touch 3G VS 4G
Arkadaşlar ipod almak istiyorum sizlere birkaç sorum olacak. 3G veya 4G alıcam tabiki ama 4G biraz pahalı geldi 599 TL teknosa da sordum 8 GB üstelik o fiyata telefonumu da satarım HTC, Samsung gibi modellerin androidli telefonlarını alırım :ehe 3G ye baktım biraz da 2 cihaz taşıma bana zor gelcek ama en iyi yol bu gibi gözüküyor :ehe 3G 32 GB veya 8 GB cazip göründü ama bu cihazı aldıktan sonra ne kadar kullanırım veya sonradan apple desteğini çekerse yeni oyunları falan oynayamayacakmıyım ?

ishaknet117

ishaknet117

Üye
arkadaşım ipod touch 3. nesil baya eskidi artık bir çok açıdan 4. nesilden geri kaldı işlemcisi yavaş ekranı retina ekren değil ve önümüzdeki yılfan itibaren onların desteği de kesilecek . 4. nesilde ise benim telefona ihtiyacım yok (arama ve sms gönderme için) diyosan eğer bir iphoneden hiçbir eksik bulamazsın ekranı retina ekran işlemcisi yüksek daha ince vs. vs. şahsen ben gidip 600 tl verip samsung galaxy fit alacağıma (tabi TELEFON olarak ihtiyacım olmasaydı) ipod touch 4. nesil alsaydım dedim... ama karar senin 4. nesil iyidir pişman olmazsın. :):oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ipod touch 3. nesil baya eskidi artık bir çok açıdan 4. nesilden geri kaldı işlemcisi yavaş ekranı retina ekren değil ve önümüzdeki yılfan itibaren onların desteği de kesilecek . 4. nesilde ise benim telefona ihtiyacım yok (arama ve sms gönderme için) diyosan eğer bir iphoneden hiçbir eksik bulamazsın ekranı retina ekran işlemcisi yüksek daha ince vs. vs. şahsen ben gidip 600 tl verip samsung galaxy fit alacağıma (tabi TELEFON olarak ihtiyacım olmasaydı) ipod touch 4. nesil alsaydım dedim... ama karar senin 4. nesil iyidir pişman olmazsın. :):oke:
Benim de telefon taşıma zorunluluğum var mecbur taşıycam kalas 5800ı :angry:
Peki androidden memnunmusun kardeş ? Bende ipodu taşıyamacağımı düşündüm iphone fiyatları da uçuyor bildiğin gibi :ehe Galaxy gio ve huawei ideos x5 düşünüyorum aynı zamanda sorun çıkarttımı sana ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt