kmesne
Üye
-
Konu Sahibi
-
joikospot ile bağlamayi düşünüyorsan boşuna beklersin.ios jokispotun yaydıgi wifiyi görmüyor.
joikospot ile bağlamayi düşünüyorsan boşuna beklersin.ios jokispotun yaydıgi wifiyi görmüyor.
Nasıl görmüyor? Ben C5-03'um ile iPod touch'umu çok da güzel beraber kullanıyordum. (Ta ki iPod'un ekranı dağılana kadar.)
görmediğini nereden çıkardın yanlış yönlendirme yapıyorsun dostum ben arkadaşa kendi internetimi kullandırıyorum hem iphone hemde ipod touch sorun yok yani
son sürümü kullanıyorum dostum sorun yok, hatta çalıştığım hastanedeki wifiyi görmüyor ama benim joikuspot un internetini görüyor
Buyur al.
http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/joikusoft-joikuspot-premium-v3-20-1188-s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-599252.html
Daha güncel versiyonu olabilir yalnız ama bırak bunu versiyon 1 bile işini görür. Çok şarj yer yalnız dikkat et. Hem 3G, hem WiFi aynı anda çalışıyor bu program ile. EDGE'e alınca çok şarj yemez.
iPod Touch'umun ekranı kırıldı, yaptıramadım. Yaptırsam da pek kullanmam zaten, iPhone var.
dostum işletim sistemin ne
5. nesili bekliyorsun sanırımjoukispot ile telefonundaki 3g interneti wifi noktası olarak gösterip oradan girebilirsin.Bir de ibluever programı ile bluetooth üzerinden telefonundaki interneti ipod'a aktarabilirsin ama belki ipod touch 5.nesil'de sim kart desteği olabilir. tıpkı ipad'de ki gibi
Sim desteği için para ver demedim zaten.ipod touch 5.nesil tıpkı ipad, ipad 2 ve the new ipad'de olduğu gibi 2 farklı seçenekle gelebilir.onu demek istedimEvet yeni nesili bekliyorum ibluever jb istiyor ben jb yapmayacağım joukispot ile halledebiliyorsam oh ne güzel sim kart desteği için ek para vermeye gerek de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?