Ipod Tocuh Wifi dışında internete bağlanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Ipod Tocuh Wifi dışında internete bağlanmak
Merhaba arkadaşlar Ben ıpod tocuh almayı düşünüyorum elbette bekliyeceğim şu 12 eylülü tabiki

Ama aklıma bir şey takıldı biliyorsunuz bu apple cihazları internet olmadan hiç bir işe yaramıyor Ipod tocuh ile sadece wifi ortamında internet kullanabileceğime göre her yerde wifi olamayacğına göre Pek bir işime yaramaz gibi duruyor düşününce Ipod touch da wifi dışında internete bağlanmak interneti kullanmak istiyorum bu yapılabiliyormu nasıl yapbılabiliyor söylerseniz sevinirim

Özet : Ipod touch cihazını wifi harici bir yolla internette bağlamak istiyorum yani her yerde interneti kullanabilmek istiyorum wifi noktalarıyla sınırlı kalmak istemiyorum

Not : Belki cep telefonu işe yarar diye söyliyim 5800 kullanıyorum

Şİmdiden cevaplarınız için teşekkürler

Yardım çok ihtiyacım var

_RYUK_

Üye
joikospot ile bağlamayi düşünüyorsan boşuna beklersin.ios jokispotun yaydıgi wifiyi görmüyor.

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Görmüyormu hadi ya tüh Ama herkes diyorki ios görüyor android görmüyor

Peki nasıl halledebilirim bu işi İBluever diye birşey varmıs one ?

- - - Eklendi - - -

Lütfen cevaplarınız bekliyorum

- - - Eklendi - - -

Hadi arkadaşlar güncell

azrock

Üye
joikospot ile bağlamayi düşünüyorsan boşuna beklersin.ios jokispotun yaydıgi wifiyi görmüyor.

Nasıl görmüyor? Ben C5-03'um ile iPod touch'umu çok da güzel beraber kullanıyordum. (Ta ki iPod'un ekranı dağılana kadar. )

Tepkiler: kmesne

görmediğini nereden çıkardın yanlış yönlendirme yapıyorsun dostum ben arkadaşa kendi internetimi kullandırıyorum hem iphone hemde ipod touch sorun yok yani

kmesne

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl görmüyor? Ben C5-03'um ile iPod touch'umu çok da güzel beraber kullanıyordum. (Ta ki iPod'un ekranı dağılana kadar. )

Gerçekten işe yarıyor mu Bİrde ipodun ekranı dağılana kadar derken ?

- - - Eklendi - - -

görmediğini nereden çıkardın yanlış yönlendirme yapıyorsun dostum ben arkadaşa kendi internetimi kullandırıyorum hem iphone hemde ipod touch sorun yok yani

Yani sorunsuzca kullanıyorsun benim 5800 var 250 mb lik internet paketimi ıpoda aktarabilirmiyim dersin birde hangi joukispot sürümünü kullanıyorsun

Bu çok iyi bir haber oldu ilgilenirsen sevinirim çok sağol

son sürümü kullanıyorum dostum sorun yok, hatta çalıştığım hastanedeki wifiyi görmüyor ama benim joikuspot un internetini görüyor

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
son sürümü kullanıyorum dostum sorun yok, hatta çalıştığım hastanedeki wifiyi görmüyor ama benim joikuspot un internetini görüyor

Peki sağol birde orjinal olarak satın mı aldın yoksa bir yerden mi indirdin indirdiğin yeri öm den veya burada söylermisin kesin sonuç elde edebilirim değilmi lütfen biraz ilgilen yardım et

dostum Oviden ücretsiz sürümü indirip kullanabilirsin yada site içindende ücretli olan sürümü ücretsiz olarak indirebilirsin

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Peki şu güncel ve ücretli sürümün linkini veririmisin

azrock

Üye
dostum işletim sistemin ne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim bu arada 3.2 son sürümmüş evet çok sağol zaten şarj önemli değil benim için 5800 devri bitti sadece arada konuşmak için

Belki daha iyi bir media cihazı bulurum onu alırım ama ıpoddan iyisi yok galiba hele birde bu şekilde interneti olsun iphoneden tek eksiği mesaj ve konuşmak onu 5800 ile hallederim

- - - Eklendi - - -

dostum işletim sistemin ne

5800XM Symbian s60v5 işte

ipod joikospot u goruyor androıd gormuyor bendede ipod 4 var e72 ile joikospot uzerinden işimi hallediyorum

15097

Üye
5. nesili bekliyorsun sanırım joukispot ile telefonundaki 3g interneti wifi noktası olarak gösterip oradan girebilirsin.Bir de ibluever programı ile bluetooth üzerinden telefonundaki interneti ipod'a aktarabilirsin ama belki ipod touch 5.nesil'de sim kart desteği olabilir. tıpkı ipad'de ki gibi

kmesne

Üye
    Konu Sahibi

Evet yeni nesili bekliyorum ibluever jb istiyor ben jb yapmayacağım joukispot ile halledebiliyorsam oh ne güzel sim kart desteği için ek para vermeye gerek de yok

15097

Üye
Evet yeni nesili bekliyorum ibluever jb istiyor ben jb yapmayacağım joukispot ile halledebiliyorsam oh ne güzel sim kart desteği için ek para vermeye gerek de yok
Sim desteği için para ver demedim zaten.ipod touch 5.nesil tıpkı ipad, ipad 2 ve the new ipad'de olduğu gibi 2 farklı seçenekle gelebilir.onu demek istedim

fbberk33

Üye
kesinlikle joikuspota baglanıyo ipod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...