ipod 5 mi yoksa 800 900 e android telefonmu ? acil cevap bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
ipod 5 mi yoksa 800 900 e android telefonmu ? acil cevap bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum :D
başlıkta belirttiğim gibi... kriterlerimi söyliyim müzik çok dinlemem ama dinlerim genede oyun çook oynarım kamerayı nadir kullanırım internette çok dolşırım böle sizce hangisi ? :D

anılbaran

anılbaran

Üye
oyun çok oynuyorsan bence ios ipod yani

kmesne

kmesne

Üye
Aynı şeyi yaşıyoruz dostum bende de 5800 var bende ipod 5 alıcağım kesinlikle ıpod 5 diyorum bak konuşma ve mesajlaşmayı 5800 ile yaparsın birde joukispot programı ile 5800 ın internetini ıpod ile paylaştırırsın yani hiç bir sorunun olmaz

Ve Yeni Ipod çok güzel olmuş tasarım olarak donanım olarak 3 yıl apple destek verir en az 4 yıl kullanırsın ama

İos un oyun ve internet stabilitesini anlatmaya gerek yok zaten oyun oynarım diyorsun

• Beğen
Tepkiler: burak.golcuk
15097

15097

Üye
iPod bencede.

burak.golcuk

Üye
    Konu Sahibi
kmesne kesinlikle aynı kafadanız eyvallah kardeşim kesinlikle ipod 5 alacağım :D

- - - Eklendi - - -

anılbaran ve 15097 yorumlarınız için teşekkür ederim :D

15097

15097

Üye
:rica:

Cxtreme

Üye
sen en iyisi android tablet al hem süper oyunları var hem kamerası var müsik film rahatlıkla izliyebilir veya dinliyebilirsin youtube android tablet araştır hoşuna giderse kararını verirsin ona göre alırsın:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt