İPhoneyi yeni kullanmaya başlayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
İPhoneyi yeni kullanmaya başlayanlar
merhaba arkadaşlar sizde iphone'yi yeni kullanmaya başladıysanız ve iphone hakkında ipuçlarını öğrenmek istiyorsanız örneğin itunese apple kimliği tanıtma, cihazınıza müzik yükleme, kredi kartsız kimlik alma vb ipuçlarını ve ios hakkındaki haberleri öğrenmek istiyorsanız blogumu ziyaret edin

NOT: forumda blog paylaşımı yasak diye bir kural duymadım eğer varsa özürdilerim
not: Reklam değildir sadece yeni kullanıcılara yardımcı olmak istedim
not: blogum geliştirme aşamasında olduğu için eksiklikler olabilir

• Beğen
Tepkiler: savas_yal

Superfan

Superfan

Üye
Kendi blogun olduğu için sanırım reklam olmaz.Güzel düşünmüssün ama blog işi kolay değil.Sadece yazıyla bitmez.Bence biraz paraya kıy düzgün bir hosting + domain al.Wordpress kur.Rahatla.En azından blogunu .wordpress.com olarak kur.

ahmetc503

Konu Sahibi
Kendi blogun olduğu için sanırım reklam olmaz.Güzel düşünmüssün ama blog işi kolay değil.Sadece yazıyla bitmez.Bence biraz paraya kıy düzgün bir hosting + domain al.Wordpress kur.Rahatla.En azından blogunu .wordpress.com olarak kur.
şuan için daha yeni başladım blogum tutulursa yani bu işi becerebilirsem senin dediklerini bende düşünüyorum

ahmetc503

Konu Sahibi
yeni soru bölümü ekledim sorularınızı yazabılırsiniz

ahmetc503

Konu Sahibi
:d::aha:

savas_yal

savas_yal

Üye
süpeeeeeeeer çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Merhaba :) reklam konuları farklı türlerde yapılabilir zira kimin hangi amaçla yapacağını bilemeyiz bu yüzden mobil içerik paylaşımını içinde barındıran "tr / domain, wordpress, blogspot benzeri siteler bize göre reklam niteliğindedir, bunu kasıtlı yapmamış olabilirsiniz bunun için konuya açıklama yaparak bu tür paylaşım vs tanınıtımların yasak olduğunu belirtmek isterim.
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt