iPhone'um yanıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
iPhone'um yanıyor!
Arkadaşlar iPhone 4s kullanicisi olarak cok memnunum telefonumdan fakat şu son 1 hafta içinde iphone çok ısınıyor acaba neden olabilir alali 5 ay oldu acaba hava sıcak o yuzden etkileniyor mu önceden performans olarak hic bir aksaklık yok ama yinede endişeleniyorum.
Önceden Dead trigger gibi oyunlarda anca ısınan telefon simdilerde muzik dinlerken bile isiniyor neredeyse.

MrExpert

MrExpert

Üye
Telefonu şarj ederken kullanıyorsanda ısınabilir ama Bu aralar havalar çok sıcak ondan olabilir benim cihazımda Isınıyor normaldir endişe etme.

tapatalk

tapatalk

Üye
abi benim telefon kışın iyiydi yaz geldi cebimde ısıtıcı taşıyom sanki sana ve iphonelara özel bir durum değil

fingerback5

fingerback5

Üye
Yazın etkisi büyük.Bir de iphone yan şeritler metal olunca iyice ısı tutuyor.

fk555897

fk555897

Üye
Benim telefonda sadece oyun oynarken ısınma oluyordu.

Massbattle

Üye
Dostum telefon sıcaktan ısınıyor dikkat et ıphone 4s vardı bende 1-2 yıl önce tel çok sıcaktı bişe olmaz deyp oyun oynadım sonra tel kapandı daha açılmadı sadece sms ve çağrı geldiği zaman ses çıkarıyodu nese dikkat et garantide kabul etmiyo kullanma kılavuzunda uygun kullanım ısısı yazıyomuş bu yüzden..

Akva96

Akva96

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi korktum birşey olacak diye zaten garantiside yok cihazin bide buna masrafla ugrasmayalim sag ol forum tesekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt