iPhone'um kilitlendi

Sponsorlu Bağlantılar

nesrinun

Üye
    Konu Sahibi
iPhone'um kilitlendi
Merhabalar.
iPhone'umu Mac'e taktım şarj olsun diye. O sıra itunes'e bağlandı, dışarı çıkmıştım iTunes da update ediyormuş. iPhone'umu da restore mi ne ediyordu. korktum usb kablosunu çektim. Ondan sonra iPhone'umun üstünde apple logosu ve bar kaldı. Kapatmaya çalışıyorum ama kapanmıyor.
Ne yapmam lazım yardımcı olursanız memnun olurum.

iphone'um 3GS 16 gb ve yurtdışından gelme unlock/jailbreak işlemleri yapılmış bir cihaz.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
keşke çekmeseydin su an cihaz ne durumda sadece elma mı var yoksa acıl aramaya sadecemi home + power tusuna 10 saniye basılı tut keninde reset atacak cihaz tekrar acıldıgında aynı sorun devam ederse itunese bağla restore ett restore bitince telefonun sadece acıl aramalar için acılacak itunes ve kablo işareti çıkacak oraya gelince buraya tekar yaz devamını anlatım

pegasus--182

Üye
yurtdısından geldı telefon update yaparken tel kilitlendi son usb cektım ekranda usb isareti ve ıtunes bagla dıyor bagladımm telefonu gormuyo bana bırı yardım etsın

mrtroglu

Üye
merhaba bugün iphone 2g 8g aldım içinde 3.1.2 yüklüydü itunes ayükledim ve gibi 3.1.3 restore etsin mi dedi bende tamam dedim şuan telefonum kilitli moralim çok bozuldu geri .3.1.2 mi yapmalıyım yoksa başka bişey mi şuan ekranımda kablo ve itunes yazısı var ve acil arama yazısı yoksa aldığım yeremi götürüyim acil yardım lütfen

ibodrum

Üye
merhaba 16gb 3gs kullanmaktayım.telefonum 47. hafta üretim 3.1.2 yukluydu jailbreak yapıtıktan sonra kapatıp açınca i tunes çıkıyordu.telefoncuya goturdum 3.1.8 yukledi fakat sim kartı kabul etmiyor telefoncu 1 ay içinde düzeleceğini soyledi.acaba bu mümkünmüdür veya bunu çözme şansımız varmı.TEŞEKKÜRLER

sadikov

Üye
merhaba 16gb 3gs kullanmaktayım.telefonum 47. hafta üretim 3.1.2 yukluydu jailbreak yapıtıktan sonra kapatıp açınca i tunes çıkıyordu.telefoncuya goturdum 3.1.8 yukledi fakat sim kartı kabul etmiyor telefoncu 1 ay içinde düzeleceğini soyledi.acaba bu mümkünmüdür veya bunu çözme şansımız varmı.TEŞEKKÜRLER
Senin telefoncu senin telefonla deney yapmis,yoksa bugün 3-1-3 3gs lerde jailbreak yok bunu herkes hele hele telefoncu daha iyi bilir.
Arti senin telefonda boot problemi varmis ve unlock degilmis..
Yani bunu tutup 3.1.3 yapan is bilirim telefoncuysa kazmanin tekiymis yazik etmis sana.
3.1.2 unlock var ve blacsn0w ile telefonu kullanabilirdin.Arti kapanmasi sorun degil balcra1n ile pc ye baglayip acabiliyorsun.
Sen telefonu o sekilde kapatmadan kullanabilirdin.boot gereken birsey yüklediginde tekrarblacra ile acabiliyorsun hicbir sey kaybetmeden.
1 ay olayinida sallamis telefoncu,cünkü birmi altimi Allah kerim.
Ben inaniyorumki boot problemine bir sekilde care bulabilirler ama jailbreak ve dolayisi ile unlock sorunu varki isin yoksa bekle.
Senin tek sansin var oda 3GS 3.1.3 lere önce jailbreak cikicak, bu sorunu cözmüyor,ayni zamanda unlock icin ultrasn0w yada blcsn0w benzeri unlock kirici lazim

Artik bekleyeceksin,ne zamana kadar bilemem.

ibodrum

Üye
teşekkürler

qzem6767

Üye
garantisi nerdense oraya git hızlandırmıs servisle 2 saatte alıyorsun 150 tl karsılıgında ama
normalini beklersen 1 ay veriyorlar

Sammie

Üye
bndede o sorun oldu 3.1.3 ewet dedım ekranda ıtunes bagla dıor menuyu goremıorum sadece gelen aramaları goruyorum bıde acıl arama yapabılıorum acaba format atsam duzelırmı?yardımcı olursanız sweınırım

mdddm

Üye
meraba ben iphoneme güvenlik kodu koymuştum ve tekrar dan yanlış girdim iphone min ekranında ı tunes a takın yazırı var. takıyorum ama ı tunes telefonon tuş kilidini açmadığım için kabul etmiyo.ne yapmam gerek bana lütfen yardımcı olurmusunuz telefonsuz kaldım...

--------------- Ekleme ---------------

ben iphoneme güvenlik kodu koyuştum ve sonradan yanlı girdim yanlış girdikten sonra ekranımda iphoneyi ı tunus sa bağlayın yazıyodu. taktığımda güvenlik kodu açık olmadığı için ı tunus görmüyo ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz

ferdiy

Üye
keşke çekmeseydin su an cihaz ne durumda sadece elma mı var yoksa acıl aramaya sadecemi home + power tusuna 10 saniye basılı tut keninde reset atacak cihaz tekrar acıldıgında aynı sorun devam ederse itunese bağla restore ett restore bitince telefonun sadece acıl aramalar için acılacak itunes ve kablo işareti çıkacak oraya gelince buraya tekar yaz devamını anlatım

Merhaba Dawn Bende ayni Sorun var yanlışlık güncellendi ve ekranda kablo ve itunes işareti var ayni zamanda acil aramalar icin kullanilabilior 3.1.2 ydi Ne yapmam lazim tekrar acip kullanmam icin?

Reader881

Üye

Selam benimde aynisi oldu ; senin dedigin gibi su anda itune ve kablosu var bundan sonra ne yapmam gerekiyor.Resekkürler

canses

Üye
arkadaslar ayni sorun bende var 3.1.3 ya lanet olsun buna bir dügmeyle her seyi kayip ettik ne güzel iphonum kirilmisti seytana uydum ve versiyonu yükseltim simdi hic bir kart olmuyor ne kadar bekleriz daha bilgisi olan varsa paylasirsaniz sevnirim simdiden tesekkür ederim....!

aliggg

Üye
Arkadaşlar bende de benzer sorun var. Yurtdışı unlock olmuş telefonumu satacaktım içerisindekileri komple silmek için iphone u sil dedim ve telefon şuan kilitli halde duruyor. Ekranda sadece apple logosu var, reset atıyorum itunes a baglanıyorum bu sefer yeni versiyon a update yapmak istiyor. Tekrar 3.1.2 ye restore edemiyorum bir türlü. Yardımcı olacak arkadsa şimdiden teşekkür ederim.

zed313

zed313

Üye
Senin telefoncu senin telefonla deney yapmis,yoksa bugün 3-1-3 3gs lerde jailbreak yok bunu herkes hele hele telefoncu daha iyi bilir.
Arti senin telefonda boot problemi varmis ve unlock degilmis..
Yani bunu tutup 3.1.3 yapan is bilirim telefoncuysa kazmanin tekiymis yazik etmis sana.
3.1.2 unlock var ve blacsn0w ile telefonu kullanabilirdin.Arti kapanmasi sorun degil balcra1n ile pc ye baglayip acabiliyorsun.
Sen telefonu o sekilde kapatmadan kullanabilirdin.boot gereken birsey yüklediginde tekrarblacra ile acabiliyorsun hicbir sey kaybetmeden.
1 ay olayinida sallamis telefoncu,cünkü birmi altimi Allah kerim.
Ben inaniyorumki boot problemine bir sekilde care bulabilirler ama jailbreak ve dolayisi ile unlock sorunu varki isin yoksa bekle.
Senin tek sansin var oda 3GS 3.1.3 lere önce jailbreak cikicak, bu sorunu cözmüyor,ayni zamanda unlock icin ultrasn0w yada blcsn0w benzeri unlock kirici lazim

Artik bekleyeceksin,ne zamana kadar bilemem.
telefoncu 3.1.3 yapmamıski abi adam süpermiş yeni birşey yapmış 3.1.8 diooo : DDDD

haqqus

haqqus

Üye
bende 3g 8gb 3.1.3 yapdık beklioz simdi bende kıtlemişdim tanıdık servis var daha cıkmadı Onlarda Bana 1 2 haftaya cıkması bekleniyormus Devteam unlock pro yazıomus servisteki abi takipcisi olunca tel acarım diyor bu kadar iphone maduru var bende amsterdamdan aldım cihazı 1 milyar verde sonra 3310 kullan iyimi Beklemekden baska care yok atsan atılmıyor satsan (bu durumda) satılmıyor cok nalet bi durum

enformatik2007

Üye
(keşke çekmeseydin su an cihaz ne durumda sadece elma mı var yoksa acıl aramaya sadecemi home + power tusuna 10 saniye basılı tut keninde reset atacak cihaz tekrar acıldıgında aynı sorun devam ederse itunese bağla restore ett restore bitince telefonun sadece acıl aramalar için acılacak itunes ve kablo işareti çıkacak oraya gelince buraya tekar yaz devamını anlatım)
ben aynı durumdayım bana yardımcı olabilirmisin sadece açil aramalar yazıyo ne yapmalıyım

largarse

Üye
brnim telde ıtunes ve usb logosu var yurt dısından gelmişdi... versiyonu yükseltim derken hiç açılmıyor power tusuyla home tusuna basılı tutmama ragram şimdi ne yapmalıyım önceki versiyonu 3.1.1 di lütfen yardımcı olursanız sewinirim

rapege

rapege

Üye
brnim telde ıtunes ve usb logosu var yurt dısından gelmişdi... versiyonu yükseltim derken hiç açılmıyor power tusuyla home tusuna basılı tutmama ragram şimdi ne yapmalıyım önceki versiyonu 3.1.1 di lütfen yardımcı olursanız sewinirim

şimdiki versionun kaç?

maxirabit

maxirabit

Üye
bende daha bu gün aldım iphone 3g 16gb güncelleştirmesini yüklüyorum şimdi bakalım telefona ne olcak:)

Üst Alt