Iphone'um kendi kendine internete giriyor... Acil Yardım Lütfen !!!!! :(

Sponsorlu Bağlantılar

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
Iphone'um kendi kendine internete giriyor... Acil Yardım Lütfen !!!!! :(
Merhaba arkadaşlar.Iphone 3Gs 4.1 genpa kayıtlı,vodafone hatlı kullanmaktayım.Sorunum; Iphone sürekli kendi kendini internete giriyor.Mail aktif değil,uygulama yok,uyarılar kapalı,herşey kapalı,hava durumu yok,borsa programı yok herşeyi denedim ama bir türlü iphone nun kendi kendine internete girmesine engel olamıyorum.alınan ve gönderilenleri sıfırlıyorum.1 dk geçmeden hemen alınan 500-800 kb lara çıkıyor kendi kendine.Ancak Hücresel veri ağını kapatırsam giremiyor ama internete kendim gireceğim zaman onu kapatıp açmakla uğraşmak istemiyorum.Lütfen yardım edin :( neden iphone kendi kendine internete girer? :( :vur

ninjaa

ninjaa

Üye
Kayıtlı olduğun herhangi sim uygulaması varmı?

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
O da yok :(

cmlkrc

cmlkrc

Üye
Hucreselll veriyii kapat

--------------- Ekleme ---------------

Sen yinede daha garanti alttarafii bı düğme gircegin zaman acarsın

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
hücresel veriyi kapatınca düzeliyor ama ben her seferinde internete girmek için bunu yapmak istemiyorum....hücresel veriyi kapatmadan yolu yokmu bunun :( ???

ßUr@k

ßUr@k

Üye
otomatik erişimi kapat

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
Nasil kardeş ??

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
Bana yardim edebilecek yokmu ?????? :(

bejum3

bejum3

Üye
ayaralar/genel/ag/3g ve hucresel veriyi kapat

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
ayaralar/genel/ag/3g ve hucresel veriyi kapat

hücresel veriyi kapatınca düzeliyor ama ben her seferinde internete girmek için bunu yapmak istemiyorum....hücresel veriyi kapatmadan yolu yokmu bunun

Maconis

Üye
Bu sayfadaki açıklama dışında başka bir çaresi yok sorununuzun
altdaki linke tıklayın;

marco.romeo

marco.romeo

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol kardeş ama benim iphone jbsiz , kayitli yani

*Slayer*

*Slayer*

Üye
Birşey sorabilirmiyim? Bendede var iphone bırak girsin internete GSM şirketlerinin internet paketlerinden al:) O kadar para verip alınıyor. Zaten internetsiz iphone, iphone değildir.:)

caner90

caner90

Üye
Arkadaşlar aynısı bi arkadşıma oldu iphone 3g telefonda bilmeden bi program yüklemiş o süekli bi şeyler güncellio fatura 750 tl gemiş bnde kapattım wi-fi den girim en güzeli