Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap punemr123' Alıntı: Telefona iphone kimligi kazandirir Facebook HD Google HD gibi konooz uygulumalarina gereksinim birakmaz.Python gereklidir once iphonesqueyi sonra da ua changeri kurun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... iphoneeyi kurarken guncelleme hatasi veriyor
punemr123' Alıntı: Telefona iphone kimligi kazandirir Facebook HD Google HD gibi konooz uygulumalarina gereksinim birakmaz.Python gereklidir once iphonesqueyi sonra da ua changeri kurun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... iphoneeyi kurarken guncelleme hatasi veriyor
aysegulcırık Üye telefonum e6 neyı yanlıs yaptım bılmıyorum ılk once super pytonu e hafızasını kurdum sonra ıphonesqueyı ındırdım bıde en alttak dosyanın ıcınde uachangerı ındırdım messengere gırdım olmadı messenger yazısı ve sımgesı cıkıyor gırıs yap falan demıyor acaba baska hafızayamı kurmam gerekıyordu ordamı yanlıs yaptım ıphonesque ve ua changerle ılgılı
telefonum e6 neyı yanlıs yaptım bılmıyorum ılk once super pytonu e hafızasını kurdum sonra ıphonesqueyı ındırdım bıde en alttak dosyanın ıcınde uachangerı ındırdım messengere gırdım olmadı messenger yazısı ve sımgesı cıkıyor gırıs yap falan demıyor acaba baska hafızayamı kurmam gerekıyordu ordamı yanlıs yaptım ıphonesque ve ua changerle ılgılı
Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap aysegulcırık' Alıntı: telefonum e6 neyı yanlıs yaptım bılmıyorum ılk once super pytonu e hafızasını kurdum sonra ıphonesqueyı ındırdım bıde en alttak dosyanın ıcınde uachangerı ındırdım messengere gırdım olmadı messenger yazısı ve sımgesı cıkıyor gırıs yap falan demıyor acaba baska hafızayamı kurmam gerekıyordu ordamı yanlıs yaptım ıphonesque ve ua changerle ılgılı Genişletmek için tıkla ... @asigsasi @codern @hasand
aysegulcırık' Alıntı: telefonum e6 neyı yanlıs yaptım bılmıyorum ılk once super pytonu e hafızasını kurdum sonra ıphonesqueyı ındırdım bıde en alttak dosyanın ıcınde uachangerı ındırdım messengere gırdım olmadı messenger yazısı ve sımgesı cıkıyor gırıs yap falan demıyor acaba baska hafızayamı kurmam gerekıyordu ordamı yanlıs yaptım ıphonesque ve ua changerle ılgılı Genişletmek için tıkla ... @asigsasi @codern @hasand
asigsasi Üye MrExelance' Alıntı: @asigsasi @codern @hasand Genişletmek için tıkla ... bu konuya bakın Facebook Messenger for Symbian - MaxiCep
MrExelance' Alıntı: @asigsasi @codern @hasand Genişletmek için tıkla ... bu konuya bakın Facebook Messenger for Symbian - MaxiCep
codern Üye aysegulcırık' Alıntı: telefonum e6 neyı yanlıs yaptım bılmıyorum ılk once super pytonu e hafızasını kurdum sonra ıphonesqueyı ındırdım bıde en alttak dosyanın ıcınde uachangerı ındırdım messengere gırdım olmadı messenger yazısı ve sımgesı cıkıyor gırıs yap falan demıyor acaba baska hafızayamı kurmam gerekıyordu ordamı yanlıs yaptım ıphonesque ve ua changerle ılgılı Genişletmek için tıkla ... ua changere girip tarayıcı kimliğini chrome yapıp girmen gerekiyor
aysegulcırık' Alıntı: telefonum e6 neyı yanlıs yaptım bılmıyorum ılk once super pytonu e hafızasını kurdum sonra ıphonesqueyı ındırdım bıde en alttak dosyanın ıcınde uachangerı ındırdım messengere gırdım olmadı messenger yazısı ve sımgesı cıkıyor gırıs yap falan demıyor acaba baska hafızayamı kurmam gerekıyordu ordamı yanlıs yaptım ıphonesque ve ua changerle ılgılı Genişletmek için tıkla ... ua changere girip tarayıcı kimliğini chrome yapıp girmen gerekiyor
codern Üye aysegulcırık' Alıntı: tamam deneyım bıde benım adımın yanında cavus yazıyo nıye Genişletmek için tıkla ... rütben oluyor o
aysegulcırık' Alıntı: tamam deneyım bıde benım adımın yanında cavus yazıyo nıye Genişletmek için tıkla ... rütben oluyor o
codern Üye aysegulcırık' Alıntı: ben daha cavusmuyum ya tuh bana Genişletmek için tıkla ... zamanla gelişir ama konu dağılmasın lütfen
aysegulcırık' Alıntı: ben daha cavusmuyum ya tuh bana Genişletmek için tıkla ... zamanla gelişir ama konu dağılmasın lütfen
celilcemre Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız