Haber iPhone'lar gerçekten batarya değişiminden sonra hızlanıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone'lar gerçekten batarya değişiminden sonra hızlanıyor mu?


Eski iPhone modellerini yavaşlattığı gerekçesiyle 2017 yılında müşterilerinin tepkisini üzerine çeken Cupertino merkezli Apple firması, bu durumun yaşandığını ancak durumun sanıldığı gibi olmadığını iddia etmişti. Eskiyen bataryalar nedeniyle iPhone modellerinde yavaşlama gözlemlendiğini açıklayan şirket, yaşanan durumun üstesinden gelinmesi için tüketicilere iPhone'ların eskiyen bataryalarını değiştirmesi gerektiğini belirtti.

Bu bağlamda iPhone 6s batarya değişimi gerçekleştiren Bennett Sorbo isimli YouTube kanalı, performans kaybı yaşayan bir iPhone 6s modeli ile bu cihazın bataryasının değiştikten sonraki performansını gözler önüne seren bir video paylaştı. Paylaşılan video da cihazı cihazı 2 yıl öncesinde satın aldığını açıklayan Bennett Sorbo, batarya değişimi ardından herşeyi gözler önüne sermiş oldu.

Durum ele alındığında Apple'ın doğru bir açıklama gerçekleştirdiği ve uygulama ile internet tarayıcı performansı gözler önüne serildi. Gerçekleştirilen inceleme de batarya değişimi öncesinde 2485 puan alan iPhone 6s'in yeni bataryasının değişiminden sonra ise 4412 puan elde ettiği gözlemlendi. Her iki testte çoklu çekirdek performansına ait.

Yani sizde eğer eski bir iPhone modeli kullanıyorsanız ve yavaşladığından şikayetçiyseniz, batarya değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bataryanın değişimi ile birlikte iPhone'unuzun çok daha hızlı bir hal alacağının kanıtı için videoyu seyredebilirsiniz.
iPhone'lar gerçekten batarya değişiminden sonra hızlanıyor mu?
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman


Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Iphone bataryası değişiyomu biliyodum ama pek bilgim yoktu.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
Baydırman

Baydırman

Moderator
Belki de bataryayı öldürüyorlar :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare. ve Muhammed CR7


Üst Alt