iphonedan ipa dosyaları kopyalama?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAPIKLARSIZI

SAPIKLARSIZI

Üye
    Konu Sahibi
iphonedan ipa dosyaları kopyalama?
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba iphonuma installous vasıtası ile birçok oyunu ve uygulamayı setup olarak indirdim ve installousun download sekmesinde yaklaşık 50 tane ipa uzantılı uygulamam bugune. fakat ben bunları bilgisayara yükleyip telefonun hafızasını boşaltmak istiyorum. ifunbox indirdim mxtubedan indirdiğim videoları vsleri görüyor ama ne installousu nede içindeki hiçbir uyglumayı görmüyor. :vur Bunun çözümünü bilen varmı başına gelen oldumu daha önce? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
dostum iphone pc suite ile telefonun ıcıne gırıceksın ındırdıgın uygulamları pcye bu sekılde atabılırsın yada sen uygulamaların ismini hepsını yaz ben sana hepsının ındırme lınkınıverım yendıen ındır :oke:

SAPIKLARSIZI

SAPIKLARSIZI

Üye
    Konu Sahibi
Cok saolasın ilgin için kardeş dediğin gibi programı indirdim yaptım gözüküyo tüm klasörler ifunboxtan daha iyiymiş pc suite(:

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
pc suite iyidir bende bunu kullanıyorum :oke:

erpe

erpe

Üye
dostum iphone pc suite ile telefonun ıcıne gırıceksın ındırdıgın uygulamları pcye bu sekılde atabılırsın yada sen uygulamaların ismini hepsını yaz ben sana hepsının ındırme lınkınıverım yendıen ındır :oke:

installous attıgım tüm uygulamalar itunes baglanınca siliniyor nedendir yardım eden olursa sevinirim
birde fantasylens diye bir uygulam var onu bulamdım hiç bir forumda ben fotomontaj agırlıklı ipa.ları seviyorum elinde buna benzer program varsa isimleri yada dowloand adresleri paylaşırsan sevinirim kolay gelsinn

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
installous attıgım tüm uygulamalar itunes baglanınca siliniyor nedendir yardım eden olursa sevinirim
birde fantasylens diye bir uygulam var onu bulamdım hiç bir forumda ben fotomontaj agırlıklı ipa.ları seviyorum elinde buna benzer program varsa isimleri yada dowloand adresleri paylaşırsan sevinirim kolay gelsinn

sureklı farkı bılgısayara takıo olabılrmısn acaba yanı ınternet kafeye felan mı gıdıosn ? :hmmm uygulamaya gelınce oyun program bolumunde dawn adlı moderatorden ısteyebılırsın :D saolsn herseyı buluo :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt