mangdaşire
Üye
tamam aga yaa tartışma ortamı yaratmak istememiştimHayır aksini idda ettik! :
4- SD kartı biliyorum da pil nası yükseltiliyo anlamadımAndroidi bilmiyorum... ama symbian (nokia) telefonlarda daha yüksek bi pil bişeyi değiştirmez hatta çalıştırmaz diye biliyorum..
5- Bu konuda symbian android kadar olamıyor..!
6- Ovi Store.. Android Marketin tırnağı olamaz.. hele barkod okuyucu♥
7- Symbian'ın neresinde widget var! bi samsung(touchwiz)'da bide Bada'da var o da androidinki kadar olamıyor..
8- Symbian'ın kelime tahmin edici programını(özelliğini) hiç duymadım, Görmedim.. olsada Androidin kadar olamayacağını adım kibi biliyorum!
ses olayını bilmiyorum ama adı aynı olan bir program var:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...it-s60v5-signed-dokunmatik-klavye-324192.htmlandroidde bi program var.klavyeye gerek yok.sen söylüyorsun o yazıyor.:
slideIT keyboard
nokiada böyle bir program yok mesela.oldukca kullanıslı bisy
pardon 2.300 olan Iphone4 Beyaz olanıymış.
androidde bi program var.klavyeye gerek yok.sen söylüyorsun o yazıyor.:
slideIT keyboard
nokiada böyle bir program yok mesela.oldukca kullanıslı bisy
Yuh, 2 x LG Optimus Black + 1 x Huawei Ideos X5 parası
Şu iPhone 4'ün yapıpta benim bir tane Optimus Black'imin yapamadığı bu kadar fiyat farkına değecek büyük bir şey var mıdır merak ediyorum
tabii Kİ var. Ama abartılacak kadar değil bence. En azından o kadar fiyat farkı olmamalı.
Programa ne gerek var.. bir çok android telde bu var! mesela ideos x5te var..
özellikler güzel fakat ios yi hafife almamaklazım
Jailbreaksiz veya jailbreak ile çoğunu sağlayabilirsiniz.
1. Flash browser
2. Yok
3. Anlamadım, eğer google uygulamalarından söz ediyorsan hepsi var. (jb'e gerek yok)
4. Yok
5. Cydia ile yeterince kişiselleştirebilirsin ayrıca roma gerek yok, performans ortada
6. Installous
7. Yok
8. Kendi metin tahmini gayet iyi uygulamaya gerek yok.
9. Yok
10. Cydia'da bu tip kısayollar vs mevcut.
Not: Tecrübeyle sabittir.
Sadece 4 tane eksik çıkmış oluyor böylece.
Boşuna uğraşmayın, ios androidden hep 1 adım önde. Başka sayacağınız eksiklere de alternatif bulunur.
Symbianla da hemen hemen hepsi yapılabiliyor zaten.
500 liralık ipod öneririm ozaman. fiyattan bahsetmiyorum zaten. sistem, oyun performnsı ve kaydırmasındaki akıcılık ortada androidden bariz daha iyi bu konularda.Androidlere 900-1000 lira vermek yerine iPhone'a 1999 lira vermeye degecek bir sey cikmadi.
Adıyla ilgili bişey değil, adamlar dünyanın en hızlı işletim sistemini yapmıslar, iphone satıyorsa bilimki İOS'tan satıyor.. İOS olmasa kimse almaz o cihazı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?