iPhoneBrowser ile iPhone içindeki dosyalara erişmek

Konu Sahibi
iPhoneBrowser ile iPhone içindeki dosyalara erişmek
Öncelikle cydia'dan OpenSSH yüklemelisiniz.
Sonra USB Kablosu ile iPod Touch/iPhone'unuzu bilgisayarı bağlayın.
iPhoneBrowser'ı açın.
Keyfini Çıkarın

Kurulum:

Download:

Bir teşekkürü çok görmeyin

Tepkiler: cellatkral ve bahadir613

Nadir

Emekli Yönetici
bu programı hiç sevmedim nedense winscp daha güzel.

Konu Sahibi
Wireless modem kullanmayanlar için ideal ben aktarım hızı daha yüksek olduğundan dolayı bunu kullanıyorum

Nadir

Emekli Yönetici
evet olabilir.

İndirdim Kurdum İpod Touch ımı Gördü de nasıl tema app atıcaz yada içindeki resimleri nasıl alıcaz yardım edermisin...

Konu Sahibi
Temaları /library/themes'e at, resimleri go to location da camera rolla bas orda, app yüklemek için appcake kur /var/mobile/media/AppCake içine at appcakei açıp yükle

Temaları /library/themes'e at, resimleri go to location da camera rolla bas orda, app yüklemek için appcake kur /var/mobile/media/AppCake içine at appcakei açıp yükle
Çok Teşekkür Ederim Videoları Nasıl Alabilirim Peki..

--------------- Ekleme ---------------

Başka Bi İphone Taktım Ondan Have You Succesfully Used Jailbreak Hatası Verdş OpenSSH Yüklü..

Konu Sahibi
/var/mobile/media/iTunes_Control klasörünün içinde video diye bir klasör varsa ordadır. Ben de hiç video olmadığından bilmiyorum

/var/mobile/media/iTunes_Control klasörünün içinde video diye bir klasör varsa ordadır. Ben de hiç video olmadığından bilmiyorum
Teşekkürlerde
Başka Bi İphone Taktım Ondan Have You Succesfully Used Jailbreak Hatası Verdş OpenSSH Yüklü..
Bu Nedenedir.?

Konu Sahibi
Jailbreak yaptığınıza emin misiniz?

Cydia Yüklü İnstaloustan program indirip kurabiliyorum openSSH ıda cydiadan yükledim..

Konu Sahibi
sanırım afc2 di afc2'i de cydiadan yükleyin

Konu Sahibi
Evet baktım cydiadan afc2'miş