iPhone'a Hafıza Kartı Desteği Kazandırın!

Sponsorlu Bağlantılar

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
    Konu Sahibi
iPhone'a Hafıza Kartı Desteği Kazandırın!
Leef firması, uygun fiyatlı iPhone ve iPad ile uyumlu hafıza kartı okuyucusunu tanıttı. Leef iAccess ile iPhone’a hafıza kartı takabilirsiniz!

Apple’ın 16 GB iPhone ve iPad üretme ısrarı aksesuar üreticilerini harekete geçirdi. Üreticiler, iPhone ve iPad’in hafıza kartı desteklememesi handikabını Lightning girişi ile bağlanabilen harici depolama birimleri ile çözmüştü. Leef firması geçtiğimiz yıl iPhone ve iPad ile uyumlu harici depolama birimlerini satışa sunmuş ancak yüksek fiyatlarından dolayı beklediği ilgiyi bulamamıştı.

Leef bu sefer karşımıza iPhone ve iPad uyumlu microSD kart okuyucusu ile çıkıyor. Leef iAccess ismi verilen bu aksesuar iOS cihaza Lightninggirişinden bağlanıyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Leef iAccess, microSD kartınızdaki tüm bilgileri iPhone ve iPad cihazınızdan yönetmenizi sağlıyor. App Store’da yer alan MobileMemory isimli uygulama sayesinde Leef iAccess aksesuarına takılı hafıza kartındaki bilgilere ulaşabilir, fotoğraflarınızı aktarabilir ve müzik dinleyebilirsiniz.



128 GB’a kadar tüm microSD kartlarını destekleyen Leef iAccess uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Leef iAccess 49 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ancak kısa bir süre içerisinde stokları tükendi. Eğer iPhone’a hafıza kartı takmak istiyorsanız Leef iAccess aksesuarını satın alabilirsiniz.​
 

O6UZH4N

Üye
Eskiden 30 pinde aparat vardı böyle Apple'ın ama sadece fotograf atmak veya almak için kullanılıyordu bunun tek farkı herhalde müzik dinlemek ama kim müzik dinlerken altta bir aparat ister orası meçhul
 


Üst Alt