Uruloki Üye sacmalik tamamen ya bi kere nasi bir mantiksa driver filan tamamen unutulmus kafaya gore bir seyler yapilmis hem ayrica donanimsal tus destegi lazim onlar yok dedigim gibi sacmalik tamamen
sacmalik tamamen ya bi kere nasi bir mantiksa driver filan tamamen unutulmus kafaya gore bir seyler yapilmis hem ayrica donanimsal tus destegi lazim onlar yok dedigim gibi sacmalik tamamen
Matador03 Üye Vatron' Alıntı: s2 de bile mi? ne bu ya. pc işletim sistemi mi bu? Genişletmek için tıkla ... Hayir sadece duzgun optimizasyon yapilmamasindan kaynaklaniyor
Vatron' Alıntı: s2 de bile mi? ne bu ya. pc işletim sistemi mi bu? Genişletmek için tıkla ... Hayir sadece duzgun optimizasyon yapilmamasindan kaynaklaniyor
15097 Üye Matador03' Alıntı: Hayir sadece duzgun optimizasyon yapilmamasindan kaynaklaniyor Genişletmek için tıkla ...
Matador03' Alıntı: Hayir sadece duzgun optimizasyon yapilmamasindan kaynaklaniyor Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Bana sanki ayfon grafik hızlandırmasını android arayüzünde kullanamıyor da, o yüzden kasıyormuş gibi geldi.
Bana sanki ayfon grafik hızlandırmasını android arayüzünde kullanamıyor da, o yüzden kasıyormuş gibi geldi.
15097 Üye Rambo_FT' Alıntı: Bana sanki ayfon grafik hızlandırmasını android arayüzünde kullanamıyor da, o yüzden kasıyormuş gibi geldi. Genişletmek için tıkla ... bu da olabilir
Rambo_FT' Alıntı: Bana sanki ayfon grafik hızlandırmasını android arayüzünde kullanamıyor da, o yüzden kasıyormuş gibi geldi. Genişletmek için tıkla ... bu da olabilir
15097 Üye tempestshine' Alıntı: Saçma Genişletmek için tıkla ... iphone'a android kurmak mı saçma? Bencede
tempestshine Üye Rambo_FT' Alıntı: Ne? Genişletmek için tıkla ... iphone'a android kurmak ne gerek varki.görmemişin iphone'u olmuş gitmiş android kurmuş
Rambo_FT' Alıntı: Ne? Genişletmek için tıkla ... iphone'a android kurmak ne gerek varki.görmemişin iphone'u olmuş gitmiş android kurmuş
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap tempestshine' Alıntı: iphone'a android kurmak ne gerek varki.görmemişin iphone'u olmuş gitmiş android kurmuş Genişletmek için tıkla ... Oldu da bitti maşallah
tempestshine' Alıntı: iphone'a android kurmak ne gerek varki.görmemişin iphone'u olmuş gitmiş android kurmuş Genişletmek için tıkla ... Oldu da bitti maşallah
xPaSHax Üye sacmalık android ios desteklemez ios android her cıhaz kendıne gore cıhazları oldugu gıbı kabullenmeli ona gore secmelı
sacmalık android ios desteklemez ios android her cıhaz kendıne gore cıhazları oldugu gıbı kabullenmeli ona gore secmelı
avcitalip Üye MasteLaa' Alıntı: Bir de S2 ye iOS kursalar keşke Var mıdır acaba Genişletmek için tıkla ... bende tam onu düşünüyordum,birde jb yapacaklar iphone yanımıza yaklaşamıyacak
MasteLaa' Alıntı: Bir de S2 ye iOS kursalar keşke Var mıdır acaba Genişletmek için tıkla ... bende tam onu düşünüyordum,birde jb yapacaklar iphone yanımıza yaklaşamıyacak
MasteLaa Üye Rambo_FT' Alıntı: S2'ye Symbian kuralım Genişletmek için tıkla ... Fena da olmaz yani - - - Eklendi - - - TALIPAVCI' Alıntı: bende tam onu düşünüyordum,birde jb yapacaklar iphone yanımıza yaklaşamıyacak Genişletmek için tıkla ... Çok haklısın kuzum
Rambo_FT' Alıntı: S2'ye Symbian kuralım Genişletmek için tıkla ... Fena da olmaz yani - - - Eklendi - - - TALIPAVCI' Alıntı: bende tam onu düşünüyordum,birde jb yapacaklar iphone yanımıza yaklaşamıyacak Genişletmek için tıkla ... Çok haklısın kuzum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Fena da olmaz yani - - - Eklendi - - - Çok haklısın kuzum Genişletmek için tıkla ... Hızlanır mı acaba Önce symbian'ın çekirdeğine erişmez lazım ki bu çooook zor
MasteLaa' Alıntı: Fena da olmaz yani - - - Eklendi - - - Çok haklısın kuzum Genişletmek için tıkla ... Hızlanır mı acaba Önce symbian'ın çekirdeğine erişmez lazım ki bu çooook zor
fnldstntn Üye Bukadar kasması normal o telefonda 400ghz işlemci ile 256mb ram var bu sıstemde androidin açılması bile mucıze...
Bukadar kasması normal o telefonda 400ghz işlemci ile 256mb ram var bu sıstemde androidin açılması bile mucıze...