İphone5 vs İphone5c

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye

burası yanlış mı yazmış o zaman

byAndroid

byAndroid

Üye
eyv. saol.

MaxipmaN

Üye
işleci olarak ikisi de 1.3 a6 ama iphone 5 in işlemcisinde
PowerVR SGX543MP3 böyle bir parça var ne işe yaradığını bilmiyorum
o gppu zaten 5cde de var hatta c6-01de de gpu var 5cde de olacak herhalde

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
o gppu zaten 5cde de var hatta c6-01de de gpu var 5cde de olacak herhalde
5cde var ama sadece var bununki özellikli şöyle düşün hd3000 ekran kartı ile hd 7000 serisi ekran kartı aynı olur mu ;) ztn hepsinin aynı olsaydı c6 da her oyunu açardı ;)

MaxipmaN

Üye
5cde var ama sadece var bununki özellikli şöyle düşün hd3000 ekran kartı ile hd 7000 serisi ekran kartı aynı olur mu ;) ztn hepsinin aynı olsaydı c6 da her oyunu açardı ;)
hız farkı var mı bilmem ama 5s te 5cte 544mp3 yani 3çekirdekli aynı gpuyu kullanıyor

iOSunEzgisi

iOSunEzgisi

Üye
iPhone 5 in 5c ye nazaran şarjının daha uzun gittiğini söyleyebilirim ama arada sadece 5 saatcik bir fark var lazımsa :D
Ayrıca iki cihazı benchmark testinde incelediğin zaman ise iPhone 5 in 3-5 rakam farkla iPhone 5c yi solladığını da göreceksin. Demem o ki ; 5c mi yoksa ce'siz 5 mi alayım dersen ce'yi ara de ki "bir işim çıktı bebeğim artık bi dahaki sefere" diyip direk 5 i alacaksın :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 in 5c ye nazaran şarjının daha uzun gittiğini söyleyebilirim ama arada sadece 5 saatcik bir fark var lazımsa :D
Ayrıca iki cihazı benchmark testinde incelediğin zaman ise iPhone 5 in 3-5 rakam farkla iPhone 5c yi solladığını da göreceksin. Demem o ki ; 5c mi yoksa ce'siz 5 mi alayım dersen ce'yi ara de ki "bir işim çıktı bebeğim artık bi dahaki sefere" diyip direk 5 i alacaksın :D
:D :D almak için sormamıştım takas edecektim de geçti artık :D :D

Üst Alt