İphone4s şarjda iken şarjım azalıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

oç222

Üye
    Konu Sahibi
İphone4s şarjda iken şarjım azalıyor...
Öncelikle herkese kolay gelsin benim cihazım iphone 4s ios 6.01 ve evasion jbli.. Şöyle bi sorunum var ben 3G ile bağlantı sağlıyorum arkadan müzik açık açık olmasa bile şarjım azalıyor kafayı yiyicem şarja takıyorum mesela %66da takıyorum şarj dolu simgesi çıkıyor şu fiş simgesi neyse tak çıkar düzeliyordu ancak bu çok sık olmaya başladı ve bataryam çok zayıf bunun sebebi biraz da benden kaynaklanıyor ama şarjda iken şarj mı azalır ya ben ne yapmalıyım bir de şunu demeyi unuttum bilirsiniz clash of clans diye bi oyun var Onu oynuyordum şimdi ve şarja taktım azaldı ya böyle şey mi olur 2-3 dk de bir %1 azalıyor ne yapmalıyım? Ve geçenlerde orijinal şarj kablom bozuldu yenisini aldım 8tlye acaba bunun bir etkisi var mıdır? Gördüm sizi kusura bakmayın şimdiden teşekkürler..:)

restmod

restmod

Üye
Buyuk ihtimal orjinal kablo olmadigindan oyle yapiyor

oç222

Üye
    Konu Sahibi
Peki orijinal kablo nerden bulabilirim? Takriben kaç liradır?

- - - Eklendi - - -

Orijinal kablosu olan bi arkadaşım var onunla Pazartesi görüşüp alayım olmazsa.. Peki hep şu ios güncellemesi ile ilgili konular var sorun versiyonda olabilir mi?

restmod

restmod

Üye
Kabloyu degistirince boyle bir sorun cikti ise yazilimsal degildir

the_mebusan

the_mebusan

Üye
Sorun versiyonda ya da kabloda değil arkadaşım.telefon şarjda iken telefonla çok fazla uğraşırsan şarj dolmak yerine azalır.cünkü harcadığın enerji telefona girenden az olur.telefon şarjdayken hem internete girip hem oyun oynayıp hem video falan izlersen arka arkaya dediğin gibi oluyor.her iphone da aynıdır bu

oç222

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur ben bu ihtimali düşündüm ama gene de garip geldi bi deneyeyim şimdi şarjım %5 müziksiz ve 3gsiz kullanayım..

- - - Eklendi - - -

Peki şimdi şarja taktım %4 ancak dolu simgesi çıktı?

- - - Eklendi - - -

Peki şimdi şarja taktım %4 ancak dolu simgesi çıktı?

the_mebusan

the_mebusan

Üye
şu şekilde mi

oç222

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayır bu olay telefonu şarja taktım oluyo bu aralar hep gibi takıp çıkarınca düzeliyo uygulamalar kapalıydı,,

- - - Eklendi - - -

Yok hayır sizin batarya simgenizdeki şimşek bn de fiş seklinde oluyo sanki %100 gibi ama %4 de oldu başka %lerde de oluyo..

Symbianize

Symbianize

Üye
Şarj aleti sorunlu

oç222

Üye
    Konu Sahibi
O zaman şarj kablomda sorun var.. Orijinal nerden bulabilirim?

Symbianize

Symbianize

Üye
İnternetten bulabilirsin sadece apple ürünleri satan dükkanlardan bulabilirsin

the_mebusan

the_mebusan

Üye
Aynı sorun arada bende de oluyor ve benim kullandığım kablo orjinal arkadaşım.sorun kabloda değil

Lenneth

Üye
3G açık Asphalt 7 oynarken bile böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Şarj aletini yenileseniz iyi olur bence.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Elindeki cihaz en az 6 senelik eğer orjinal batarya ise bence değişim zamanı gelmiştir

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
8 tl lik kablodan cok birşey bekleme kullanmamanı tavsiye ederim
Batarya bozulmus olabilir geçmiş olsun

ali54st

Üye
sorun adaptörde şarj kafası yani amperi düşükse şarj eder gibi gösterir ama güçlü olmadığı için şarjın düşer adaptör ve kablonu orjinal kullanırsan sorun ortadan kalkacaktır :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
bir çok müşteri geldi bu zamana kadar bu sorundan müzdarip genelde sorun güç entegrelerinde ( telefoncu tabiri :ehe ) oluyor yinede arkadaşların dediği gibi önce basit yoldan gidip sırasıyla önce kablo sonra adaptör değiştir baktın yine olmuyor batarya ve ondan sonra dediğim gibi güç entegresi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Cihazin Şarjda İken Şarjı Azalır Nasıl Azalır Tam Dolmuştur Uzun Süre Kalmıştir O Zaman Olur Yada Cİhazi Şarj Ettiğin Adaptör Düşük Çıkışlıdır Etmiyordur

Üst Alt