Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone4s için internet paketi?
Sponsorlu Bağlantılar
gkhntncr07
Üye
Konu Sahibi
iphone4s için internet paketi?
merhaba arkadaşlar öncelikle turkcelliyim ve internet paketi yapmadım daha önce.
video izlemiyorum facebook,twitter,instagram ve foursquare çok kullanırım sizce kaç mb internet paketi almalıyım?
uygun olan bir şey önerirseniz sevinirim
phasan
Üye
1 gb altında alma ama oda yetmez sana vıdeo izlemek dendımı
WhereIsMyMind
Üye
Ben 4S imde bugün vodafone un 19 liraya verdiği her yöne 500 dk her yone 500 sms ve 1 gb internet paketini kullanıyorum. Bence en ideal paket budur.
1gb internet yeterli midir bana? ve ayrıca faturalı vodafone'a geçsem bu paketten yararlanabilir miyim?
Artles
Üye
1 gb yeter. Note II var bana yetiyor evde wi-fi var tabi o olmazsa yetmez hayatta.
WhereIsMyMind
Üye
Valla 1gb yetmiycek gibi. Ben de aktif facebook twitter 4sq instagram kullanıcısıyım. Bir günde 60 mb kullanmışım. Ama diğer üst paketler de çok pahalı. Faturalıdan da o tarife nasıl olur bilmiyorum. Bi vodafone merkezine danışabilirsin.
-Emre
Üye
Video izlemiyorsan 1 gb hayli hayli yeter ben üç browser 300n yetirebiliyorum=)
- - - Eklendi - - -
Uc browserla
Symbianize
Üye
Ben 19tlye sınırsız yapıyorum kafam rahat
gkhntncr07
Üye
Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar
blackbatuhan
Üye
Bende 1 gb yapuyorum s3 var video izledigim halde cok rahat yetiyor. Tabi akşamlari evdeki wifiden giriyorum onuda hesaba katarsak
MrExpert
Üye
İphoneda 1gb yetmez Bana yetmiyor sadece maxicep , facebook ve haber sitelerine.