iPhone4 almayın çünkü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
iPhone4 almayın çünkü...
Merhaba arkadaslar iPhone 4 kullanmış biri olarak bunu yazıyorum iPhone 4'teki sinyal sorununu bilirsiniz sorun aslında azimsanacak kadar az değil iPhone 4 un çekmediği yerde iPhone 4s'im tam 4 dış çekiyor bunun zaten tamamı 5 diş varın kararı siz verin...

azrock

azrock

Üye
O ilk parti iPhonelar da idi benim bildigim. Ailemde ki 3 iPhone 4'un de böyle bir problemi yok. Artık sık rastlanmayan bir problemden dolayı bütün firmayı ve cihazı suçlayamazsiniz.

serinaga

serinaga

Üye
:bilmm

MrExpert

MrExpert

Üye
O ilk parti iPhonelar da idi benim bildigim. Ailemde ki 3 iPhone 4'un de böyle bir problemi yok. Artık sık rastlanmayan bir problemden dolayı bütün firmayı ve cihazı suçlayamazsiniz.

Arkadaşin dediği gibi ilk partta var o sorun yeni serilerde yok..

larten123

larten123

Üye
Genelleme yapmakla iyi etmedin:zzz:

Epple

Epple

Üye
İlk parttakilerdeki sorun da bence oyle aman aman bir sorun degil. Case vs vs yardimiyca cozersin. Bu arada sorunun adi deathgrip

15097

15097

Üye
Deathgrip sorunu bildiğim kadarıyla iPhone 2G ve iPhone 4'te var.Hatta bir teste iPhone 4S ile iPhone 4'e deathgrip testi uygulamışlardı.iPhone 4'ün çekim gücü tek tek azalmıştı ve en sonunda sinyal aranıyor gibi bir hata vermişti.

hackedbygobel

Üye
Evet, ben de her yerde öyle okudum. Apple cihazları garanti kapsamında değiştirmiş miydi peki öyle hatırlıyorum da ben. Olay oldu bu konu, fazla abartmaya gerek yok. Ve telefon sarıp sarmalamaya, kundak yapmaya gerek yok. :)

süper nova

süper nova

Üye
sadece sinyalin zayıf olduğu yerde elini değdirince düşüyor sinyalin normal olduğu yerlerde taş gibi çekiyor telefonu avucumun içine alıyorum tamamen sıkıyorum tek diş düşme yok. ayrıca samsung note de s2 de ve bir iki cihazda denedim onlar da sinyalin zayıf olduğu yerde anteni kapatınca düşüyor. Bu sorunla ilgili birçok test yaptığımı söylemeliyim. ve sonuç olarak abartılacak bir durum yok.

Epple

Epple

Üye
sadece sinyalin zayıf olduğu yerde elini değdirince düşüyor sinyalin normal olduğu yerlerde taş gibi çekiyor telefonu avucumun içine alıyorum tamamen sıkıyorum tek diş düşme yok. ayrıca samsung note de s2 de ve bir iki cihazda denedim onlar da sinyalin zayıf olduğu yerde anteni kapatınca düşüyor. Bu sorunla ilgili birçok test yaptığımı söylemeliyim. ve sonuç olarak abartılacak bir durum yok.

Telefonu sıkıp sarip sarmalamasiyla alakasi yok zaten. Su videoyu izleyin derim.

15097

15097

Üye
süper nova

süper nova

Üye
telefonu sıkmak dediğim anten yerini elimle kavramaktır. yani bu durumda bile normal çeken yerlerde düşme olmuyor zayıf çeken yerlerde ise zaten bütün telefonlarda düşme oluyor antene dokununca. bizzat deneyerek test ettim. :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Iphone 4'de 1 4s'te ise 2 anten var ondandır :)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
3s imde denedim 5cubuktan 3cubuga dustu yine iyi :D birde 3s ve 4 un hdspa 7.2ken 4s inki 14.4

- - - Eklendi - - -

3s imde denedim 5cubuktan 3cubuga dustu yine iyi :D birde 3s ve 4 un hdspa 7.2ken 4s inki 14.4

Epple

Epple

Üye
3gs'de de mi varmis :D Avcuna aldin sımsıkı sarmaladin mi ne yaptin :D

15097

15097

Üye
Her telefonda var ama 4'te çok daha fazla.

Epple

Epple

Üye
Valla benim telefonda hic oyle biseye rastlamadim. Bunda nerden tutunca kesiliyo sinyal acaba?

MaxipmaN

Üye
çok baş ağrıtmıştı

süper nova

süper nova

Üye
Bana mükemmel hiçbir sorunu olmayan telefon söyleyin kendi telefonumu çöpe atarım :) şu ana kadar en az 20 tane cihaz kullandım hepsini de ufak bir kusuru var diye sattım en son baktım olmuyor ve vazgeçtim. :) Dünya mükemmel bir yer değil o yüzden hiç birşey den mükemmeli beklemeyin. :oke: şimdi diyebilirsiniz arkadaş şebeke sorunu kabul edilemez sonuçta telefonla konuşmak için alıyoruz. Ama kamerasında hata olsa yine dersiniz yok arkadaş kamera için alıyoruz seste hata olsa dersiniz yok biz ses için alıyoruz ekranda hata olsa biz ekran için alıyoruz dersiniz. Hatasız hiçbir cihaz yoktur bundan kesinlikle emin olun. Bu tartışma yirmi sayfa sürse de herkes neyi istiyorsa ona inanacak ve ufak hatalara bu kadar kafa taktıktan sonra hiçbir cihazdan da memnun olunmayacak. :oke: selametle....

Epple

Epple

Üye
Ya oyle abartilacak bi sorun degil zaten. İnternette duyan biyerde okuyan tutturuyo yok efenim iPhone 4'te sebeke sorunu var. Yok efenim iPhone 4 alinmaz. Yani bunu diyen tartisan adamlarin cogu bu sorunu canli gormemis ve yasamamis. Sonrada abartiyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt