TheSoftware
Üye
O ilk parti iPhonelar da idi benim bildigim. Ailemde ki 3 iPhone 4'un de böyle bir problemi yok. Artık sık rastlanmayan bir problemden dolayı bütün firmayı ve cihazı suçlayamazsiniz.
sadece sinyalin zayıf olduğu yerde elini değdirince düşüyor sinyalin normal olduğu yerlerde taş gibi çekiyor telefonu avucumun içine alıyorum tamamen sıkıyorum tek diş düşme yok. ayrıca samsung note de s2 de ve bir iki cihazda denedim onlar da sinyalin zayıf olduğu yerde anteni kapatınca düşüyor. Bu sorunla ilgili birçok test yaptığımı söylemeliyim. ve sonuç olarak abartılacak bir durum yok.
ben bu videoyu izlemiştimTelefonu sıkıp sarip sarmalamasiyla alakasi yok zaten. Su videoyu izleyin derim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iphonedo'nun videosu 
şu ana kadar en az 20 tane cihaz kullandım hepsini de ufak bir kusuru var diye sattım en son baktım olmuyor ve vazgeçtim.
Dünya mükemmel bir yer değil o yüzden hiç birşey den mükemmeli beklemeyin.
şimdi diyebilirsiniz arkadaş şebeke sorunu kabul edilemez sonuçta telefonla konuşmak için alıyoruz. Ama kamerasında hata olsa yine dersiniz yok arkadaş kamera için alıyoruz seste hata olsa dersiniz yok biz ses için alıyoruz ekranda hata olsa biz ekran için alıyoruz dersiniz. Hatasız hiçbir cihaz yoktur bundan kesinlikle emin olun. Bu tartışma yirmi sayfa sürse de herkes neyi istiyorsa ona inanacak ve ufak hatalara bu kadar kafa taktıktan sonra hiçbir cihazdan da memnun olunmayacak.
selametle....