iphone3g 16 gb/iphone 3gs 32 gb alınık(ilanlarınızı bekliyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyunusx666

Üye
    Konu Sahibi
iphone3g 16 gb/iphone 3gs 32 gb alınık(ilanlarınızı bekliyorum)
arkadaşlar elinde iphone3g 16 gb/iphone 3gs 32 gb olan satmak isteyen arkadaşların tekliflerini belkiyorum peşin param hazır ikinci el iphone arıyorum :aha:

erm9bu

Üye
3 g 8 gb iphone var elimde. GENPA garantili ve 1 sene daha garantisi var. Düşünürsen görüşelim.

xyunusx666

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim için 16 gb olması önemli ilanlarınızı bekliyorum arkadaşlar

xyunusx666

Üye
    Konu Sahibi
güncel

saqoMahLaz

saqoMahLaz

Üye
dediğin gibi elimde iPhone 3GS 32GB var fkat bol giyinince insan basket oynarken düşüyor, zamansız gelen hocalar yüzünden sıranın altına koyarken kayıp gidiyor..vs. yani fazlasıyla çizildi. ancak içinde bi problem yok :) düşünürsen yaz bna fiyatta anlaşırsak ben de kendime blackberry alırım :ehe

mixcent

Üye
ipohe 32 gb bende var türkçeye çeviremiyorum ark yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar elinde iphone3g 16 gb/iphone 3gs 32 gb olan satmak isteyen arkadaşların tekliflerini belkiyorum peşin param hazır ikinci el iphone arıyorum :aha:
ne kadar fiyat verirsin

helim3461

Üye
Yunus kardeşim 2.3 var elimde 3 hafta önce aldım 330 za 280 verecem motorola milestone alacam düşünürsen 0531-554-96-65 helim

tolgasarar

Üye
Elimde iphone 3gs 16 gb var hiçbişekilde çizik sorun yok sıfır ayarında genpa nın ürünü 900 TL fiyatı.

ultrafatihslan

Üye
bende i8000(omnia2) var yeni 3 4 aylık takas edelm blki bi 150 200 veririm üstüne ama telin sağlamsa düşünürsen haberleşelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...