iphone2g 1.4 versiyonu 3.0 yaptım cihaz acil durum çağrı moduna geçti yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mistikos

Üye
    Konu Sahibi
iphone2g 1.4 versiyonu 3.0 yaptım cihaz acil durum çağrı moduna geçti yardım
arkadaşlar yeniyim.beceremedim.cihaz acil yardım moduna takıldı ne yapmam lazım?

Tamertaskesen

Üye
İnternetten redsn0w-win-0,7,1 Progrmını İndir. Daha Sonra BL-39.bin ve BL-46.bin Dosyalarınıda İndir.redsn0w-win-0,7,1 Programını Çalıştır. Senden İlk Başta Güncelleme Yaptığın 3,0 Dosyasını İster Onu Tanıt Daha Sonra 39 ve 46 Dosyalarını İster Onları Göster Sonraki Adımda Telefonun Açılıp Kapanması İle İlgili Bir Yönerge Çıkar Onu İyi Takip Et. 2 Gündür Uğraşıyorum Sonunda Oldu Sanada Kolay Gelsin

mistikos

Üye
    Konu Sahibi
redsnow dosyasını free indiremiyorum.hata oluştu diyor.nerden indirebilirim

--------------- Ekleme ---------------

dosyaları indirdim ama ekranda The SIM inserted in this iphone not appear to be suppoerted yazıyor telefonu görmüyor.galiba bende çok uğraşacağım.dolayısıyla redsnow çalışmıyor?yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim

omorfis

Üye
İnternetten redsn0w-win-0,7,1 Progrmını İndir. Daha Sonra BL-39.bin ve BL-46.bin Dosyalarınıda İndir.redsn0w-win-0,7,1 Programını Çalıştır. Senden İlk Başta Güncelleme Yaptığın 3,0 Dosyasını İster Onu Tanıt Daha Sonra 39 ve 46 Dosyalarını İster Onları Göster Sonraki Adımda Telefonun Açılıp Kapanması İle İlgili Bir Yönerge Çıkar Onu İyi Takip Et. 2 Gündür Uğraşıyorum Sonunda Oldu Sanada Kolay Gelsin
bir çok deneme yaptım tüm olay nerede olduğunu buldum en azından bende neden cihazı göremedi diye çözdüm itunes açıkken sanırım redsn0w cihazı göremedi itunesu sildim ve öyle denedim gayet rahat bir şekilde program iphoneumu gördü ve işlem tamam şuan çalışıyor durumda cihazım

cerez315

Üye
bir çok deneme yaptım tüm olay nerede olduğunu buldum en azından bende neden cihazı göremedi diye çözdüm itunes açıkken sanırım redsn0w cihazı göremedi itunesu sildim ve öyle denedim gayet rahat bir şekilde program iphoneumu gördü ve işlem tamam şuan çalışıyor durumda cihazım

kardeş bende de 3g de var aynı sorun 2.1 den 3.0.1 e yükselttim bi sorun çıkmadı ama sim kilitli sadece acil çağrılar çıkıyo redsn0w dan da hata alıyorum unable to recognize specified IPSW ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim..Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt