Iphone Yardım ve İstekler Buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

12_taraftar_fb

Üye
    Konu Sahibi
Iphone Yardım ve İstekler Buraya!
Herhangi bir yardım veya bir program isteği varsa bana bildiriniz.

----------Eklendi @ 10:54:23 ---------- Yazıldı @ 10:49:45 ----------

İLK OLARAK CYDİA REPOLARI VERİYORUM

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN

----------Eklendi @ 10:54:50 ---------- Yazıldı @ 10:54:23 ----------

İLK OLARAK CYDİA REPOLARI VERİYORUM

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN

----------Eklendi @ 11:15:10 ---------- Yazıldı @ 10:54:50 ----------

Bu Cydia Repoları ekledikten sonra size yararlı olabilecek bazı programlar vermek istiyorum

CELESTE BLUETOOTH VERİ TRANSFERİ
Program telefonun bluetooth'unu dosya alıp gönderebilmek için kullanmanızı sağlıyor. İpod'dan istediğiniz şarkıyı istediğiniz bluetoothlu cihaza (ör: Nokia,samsung telefonlara bilgisayarlara) gönderebiliyorsunuz. Ya da başka bir telefondan bluetooth üzerinden direk ipod'un içine şarkı atabiliyorsunuz. Bu şarkıları sanki itunes üzerinden satın almış gibi bilgisayarla sync olurken bilgisayara kopyalıyor.
Benzer şekilde bluetooth ile resim alışverişi yapabiliyoruz. Gelen fotolar direk Film Rulosu(Kamerayla çekilmiş olan fotolar) klasörüne atılıyor.

PHONE BUZZER
YAPILAN ÇAĞRIYA BAĞLANILDIĞINDA TELEFONUN TİTREMESİ

LOCKINFO
LockInfo şu işlere yarıyor; kilit ekranınız başta olmak üzere istediğiniz her yerde:
* SMS
* Takvim
* Mail
* HavaDurumu
* Cevapsız Çağrı,
* Bildirimler,
* 2Do, ToDo, Twitter, v.s bilgi ekranları,
görüntülemenize, programlara girmeden mesela SMS, mail, cevapsızları silmenize ya da cevaplamınaza yarar. Activator'la bu bilgileri anında yok edip geri çağırabilirsiniz.

MOBILELOG
MobileLog Aramaları Tek Tek Silme ve Kayıt Altında Tutma İşine Yarıyor

BARREL
Barrel:İkonlar Arası Animasyonlu Geçiş

SLEEPFX
SleepFX:Uyku Moduna Geçiş/Çıkış Animasyonları

----------Eklendi @ 11:15:27 ---------- Yazıldı @ 11:15:10 ----------

Bu Cydia Repoları ekledikten sonra size yararlı olabilecek bazı programlar vermek istiyorum

CELESTE BLUETOOTH VERİ TRANSFERİ
Program telefonun bluetooth'unu dosya alıp gönderebilmek için kullanmanızı sağlıyor. İpod'dan istediğiniz şarkıyı istediğiniz bluetoothlu cihaza (ör: Nokia,samsung telefonlara bilgisayarlara) gönderebiliyorsunuz. Ya da başka bir telefondan bluetooth üzerinden direk ipod'un içine şarkı atabiliyorsunuz. Bu şarkıları sanki itunes üzerinden satın almış gibi bilgisayarla sync olurken bilgisayara kopyalıyor.
Benzer şekilde bluetooth ile resim alışverişi yapabiliyoruz. Gelen fotolar direk Film Rulosu(Kamerayla çekilmiş olan fotolar) klasörüne atılıyor.

PHONE BUZZER
YAPILAN ÇAĞRIYA BAĞLANILDIĞINDA TELEFONUN TİTREMESİ

LOCKINFO
LockInfo şu işlere yarıyor; kilit ekranınız başta olmak üzere istediğiniz her yerde:
* SMS
* Takvim
* Mail
* HavaDurumu
* Cevapsız Çağrı,
* Bildirimler,
* 2Do, ToDo, Twitter, v.s bilgi ekranları,
görüntülemenize, programlara girmeden mesela SMS, mail, cevapsızları silmenize ya da cevaplamınaza yarar. Activator'la bu bilgileri anında yok edip geri çağırabilirsiniz.

MOBILELOG
MobileLog Aramaları Tek Tek Silme ve Kayıt Altında Tutma İşine Yarıyor

BARREL
Barrel:İkonlar Arası Animasyonlu Geçiş

SLEEPFX
SleepFX:Uyku Moduna Geçiş/Çıkış Animasyonları

----------Eklendi @ 11:17:07 ---------- Yazıldı @ 11:15:27 ----------

Devamı için 5 teşekkür!!

ZamanDoldu

Üye
Sana birşey sorucam pc deki oyunu ıphone a nasıl atabilirim yardımcı olurmusun

12_taraftar_fb

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Telefonun Jailbreakliyse Cydia ya gir manage/sources/edit(sağ üst köşede)/add(sol üst köşede)tıkla sonra repo.iphoneyardim.net yaz add'a tıkla sonra search yerine appsync yaz appsync3.1 i download et veya baska bir yöntem bilgisayara iphone pc suite'i indirerek telefonu sanki bir usb ymis gibi kullanarak da atabilirsin.

İSTEDİĞİN BASKA BİR YARDIM KONUSU VEYA HERHANGİ BİR PROGRAM TİPİ VAR MI??

----------Eklendi @ 10:15:39 ---------- Yazıldı @ 10:13:35 ----------

Sana bir tavsiye de daha bulunayım cydia'ya gir installous u indir installous appstore'daki bütün programların free olarak indirilebilmesini sağlar

ZamanDoldu

Üye
teşekkür ediyorum çok sağol

hakankurban

hakankurban

Üye
Eğer Telefonun Jailbreakliyse Cydia ya gir manage/sources/edit(sağ üst köşede)/add(sol üst köşede)tıkla sonra repo.iphoneyardim.net yaz add'a tıkla sonra search yerine appsync yaz appsync3.1 i download et veya baska bir yöntem bilgisayara iphone pc suite'i indirerek telefonu sanki bir usb ymis gibi kullanarak da atabilirsin.

İSTEDİĞİN BASKA BİR YARDIM KONUSU VEYA HERHANGİ BİR PROGRAM TİPİ VAR MI??

----------Eklendi @ 10:15:39 ---------- Yazıldı @ 10:13:35 ----------

Sana bir tavsiye de daha bulunayım cydia'ya gir installous u indir installous appstore'daki bütün programların free olarak indirilebilmesini sağlar

telefonun sürümünü nerden biliyorsunda appsync 3.1 i yükle diyorsun ios4 varsa ne olacak

12_taraftar_fb

Üye
    Konu Sahibi
sadece 1 tahmin ettim eğer ios 4 se 4.0 ı indirir bu kadar basit :)

çankaya_mehmet

Üye
selam degerli arkadaşım .benim iphone 3g var ama restore edeken hatra verdi usb kablosu ve itunes var ekranda.ben bi yazılım atayım dedim ama olmadıbana yardımcı olurmusunuz ?

hakankurban

hakankurban

Üye
resstore ederken hangi hatayı verdi hata kodu ne..

çankaya_mehmet

Üye
1015 nolu hatayı verdi. daha sonra ben netten ögrendigim kadarıylayazılım yüklemeye çalıştım ama yüklemenin sonunda yine hata verdi .verdigidi hata ;set auto-boot true (fixes 1015errors/recovery loops) .Recovery loopsconnot be removed on tethered-jailbroken devices .SHSH blobs grabber.bu hata bildirilerini İREB-R4 adlı bi programla yaparken verdi.sonrasında da iphonedeki yarım elma trafik levhalarındaki buzlanma işareti gibi gözüküyo.ve itunes iphone artık hiç görmüyor ve tekrar dfu moduna alınmıyo hata veriyo aynen şöyle yazıyıo;you failed la enter dfu. please tryagain. ilgilendigin için çok teşekkür ederim. yardımlarını bekliyorum ...

----------Eklendi @ 17:24:20 ---------- Yazıldı @ 17:18:49 ----------

iphone nin versiyonu da göremiyorum yanlış hatırlamıyorsam ya 4.1 , yada 4.2 idi.şimdi bu halde iken iphonenin yazılım versiyonunu ögrenebilme imkanımız varmı ?.

----------Eklendi @ 17:34:33 ---------- Yazıldı @ 17:24:20 ----------

hakankurban

hakankurban

Üye
1015 hatası versiyonun yüklendiğini belirtir ve cihaz recovery modda kalır cihazı recovery moddan çıkarmak için umbrella ile exit recovery yapacaksın çıkmaz ise fixrecovery var onla çıkaracaksın....yada host dosyandaki apple ile olan alanları silip tekrar restore edeceksin

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bana mesaj gönderen arkadaş ne mesaj gönderebiliyom(kutun dolu),ne de ziyaretçi mesajı!bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler

----------Eklendi @ 20:38:03 ---------- Yazıldı @ 20:34:57 ----------

şey diyecektim ne yazıkki yapamıyorum.boyutlar çok büyük!!!

amrakolik

Üye
merhabalar bende 2g 3.1.3ü restore ederken hata aldım hata kodu 2003 ne yapmalıyım???

ONG_bag

ONG_bag

Üye
merhaba ios 5 yükledikten sonra imessage ve face tıme ı kullanamıyorum kullanıcı adı geçersiz diyor ama ıtunes ten program veya oyun indiriyorum aynı adresle sorun nedir yardımcı olabilirmisin

frddrst

Üye
ios 4.3.3 kullanıyorum. lockinfo yükledim, mesaj geldiğinde hem lockinfoda hem de klasik iphone mavi baloncuğunda uyarı veriyor. o mavi baloncuğu iptal edip sadece lockinfo bildirimlerini kullanmam mümkün mü?

Epple

Epple

Üye
ios 4.3.3 kullanıyorum. lockinfo yükledim, mesaj geldiğinde hem lockinfoda hem de klasik iphone mavi baloncuğunda uyarı veriyor. o mavi baloncuğu iptal edip sadece lockinfo bildirimlerini kullanmam mümkün mü?

Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar > Kilit Ekraninda Goster'i kapatin. Resimde en altta.

Apache11

Apache11

Üye
Bu tema olayında bir bilgin vardır umarım..kendi repon da hayırlı olsun..tema yükledigimde (icon,lockscreen, system vb)
Neden tema tam anlamiyla yüklenmiyor sadece walpaper koymus gibi oluyor..bir sürü tema buluyorum yüklüyorum ama yok yaplilabilecek her seyi yapiyorum ama sonuc hep hüsran..varsa bir bilgin ve paylasirsan sevinirim selametle..

phasan

phasan

Üye
İphoneden nasil flim indirilir

muzocuk.

Üye
Kardes bende surekli cydiadan birsey indirmeye kalktigimda installa basiyorum connet falan falan cikiyo

kroware

Üye
GeveyTİcaret Güvencesiyle

Sitelerimizden bize ulaşabilirsiniz . Tüm oparatörleri acıyoruz

En ucuz ve en kaliteli geveyler Bizde

TÜRKİYENİN HERYERİNE 2 SAAT İÇİNDE KARGONUZU GÖNDERİYORUZ !!

TÜRKCELL - VODAFONE - AVEA
SORUNSUZ ÇALIŞIR !!!

Ürün Garantilidir Ve Sorun Durumunda 7/24 Telefon Desteği Ve IADE Kolaylıkları Sağlanacaktır.

KULLANIMI !!!

1.PAKETTEN ÇIKAN GEVEYİ AKTİVASYON KARTI ILE TELEFONUNUZA TAKINIZ.

2.GELEN MENÜDEN CİHAZINIZIN GELDİĞİ ÜLKE VE OPERATÖRÜ SEÇİYORUZ. EĞER ÜLKENİZ

LİSTEDE YOKSA ÖZEL MESAJLA İSTEYEBİLİRSİNİZ KODUNUZU ...

LİSTEDE OLMAYAN DİĞER ÜLKELER İÇİN OTHER CARRİER DEN KODU GİRİNİZ .

3.SONRAKİ EKRANDA GELEN SEÇENEĞE KABUL ET DEDİKTEN SONRA CİHAZIMIZI
KAPATIYORUZ .

4. DAHA SONRA TELEFON KAPALIYKEN AKTİVASYON KARTI ÇIKARIP KENDİ SİM KARTIMIZI TAKIYORUZ CİHAZIMIZI ACIYORUZ

5. UYARILARA "KABUL ET" DİYORUZ VE BELKİYORUZ ( 40 – 60 SANİYE ) ŞEBEKEMİZ GELİYOR. HAYIRLI OLSUN !

OPERATÖRÜNÜZ LİSTEDE YOKSA KODU ÖZEL MESAJLA ANINDA ALABİLİRSİNİZ ...

EĞER HALA AKLINIZDA SORU İŞARETİ VARSA MESAJ ATINIZ ANINDA CEVAPLANACAKTIR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt