iPhone X fiyatlarında ülkemizde düşüş gözlemleniyor!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone X fiyatlarında ülkemizde düşüş gözlemleniyor!
Apple tarafından satışa sunulan ancak halen tüketiciler tarafından benimsenmeyen iPhone X modelinin fiyat etiketinin ülkemizde düşüş gösterdiği görülüyor.

Çerçevesiz OLED ekranlı ilk cep telefonu modeli iPhone X ile birlikte karşımıza çıkan Apple firmasının tam anlamıyla bir hayal kırıklığı ile karşı karşıya kaldığını söyleyebiliriz. Global pazarda beklediği kadar yangı uyandırmayı başaramayan bu cep telefonun fiyatlarında dünya üzerinde bir gerileme görülürken, şimdilerde ise ülkemizde önemli perakende satıcıları cihazın fiyatlarında indirime gidiyor.
Resmi olarak Apple.com.tr ve Apple Store mağazalarından 6.099 TL fiyat etiketiyle karşımıza çıkan iPhone X 64 GB modeli, Turkcell tarafından ülkemizde 5.999 TL'lik bir ücretle birlikte satışa sunuluyordu. Hatta ön sipariş döneminde cihaza olan ilginin düşük olacağını öngören Turkcell, çeşitli aksesuar kampayalarıyla birlikte karşımıza çıkmıştı.

Tüketicilerin çoğu hem 100 TL kar edeceği hemde çeşitli aksesuarların ücretsiz sahibi olacağı için Turkcell'i tercih etmiş olsa da, GSM operatörü elindeki stokları tüketememiş olacakki fiyat etiketinin 5.799 TL'ye geriletti.

Bunun yanı sıra inceleme yaptığımızda Apple iPhone X 64 GB modelinin fiyat etiketinin 5.468,00 TL seviyesinde en düşük fiyat etiketiyle Gittigidiyor.com'da karşımıza çıktığını görüyoruz. N11.com üzerinde de aynı modelin fiyat etiketi 5.473,90 TL olarak belirlenirken, bu ikili ardından 5.499 TL ile Sanalpazar.com ve 5.529 TL ile Hepsiburada.com'un satış yaptığını hatırlatalım.
 


MaxipmaN

Üye
o çentik şaka gibi ya :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve TheNightMare.
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Aslında rahatsız edici bir durum söz konusu değil. Tek rahatsız edici noktası fiyatı bence
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt