bırakmasalar belle büyüyebilirdiİos işletim sistemi daha stabil çünkü. Ayrıca donanımlar aynı değil 4s i kastediyorsan. 4s te 1 ghz dual core işlemci var. Sybmian telefonlar zayıf arm işlemci kullanıyor. Ama sybmianda düzgün işlemci ve en iyi stabiliteyi yakalarsa iosu geçerdi. ARtık bu imkansız. Bıraktılar..
İos işletim sistemi daha stabil çünkü. Ayrıca donanımlar aynı değil 4s i kastediyorsan. 4s te 1 ghz dual core işlemci var. Sybmian telefonlar zayıf arm işlemci kullanıyor. Ama sybmianda düzgün işlemci ve en iyi stabiliteyi yakalarsa iosu geçerdi. ARtık bu imkansız. Bıraktılar..
Bir düzeltme yapayım. iPhone 4S 800 Mhz Dual Core.

ya bence bu ram işi gereksiz telefonda 300MB ram olsa yeter.. Asıl önemli olan işlemcinin gücü işlemci iyi olmalı çünkü bakıyorum 280 mb free ram olduğu halde telefonun kastığı anlar oluyor..
Yanlışın var. İphone 4 800 mhz. 4s 1000mhz dual core. İyi bakk
- - - Eklendi - - -
Ramin çok olması işletim sistemine göre değişir. Android sistemi uygulamalar vs çok ram yediği için ram ne kadar çok olursa anroidde okadar iyidir. Ama symbian veya ios stabiliteyi yakaladıkları için android kadar ram gerektirmez.
iphone çift işlemciliyse iki tane 1 ghz lık işlemci var demektir bu da 2 ghz oluyor toplam hızlı olması gayet doğal oluyor o zaman.. Ayrıca belleye gerekli destek verilse diğer işletim sistemleri ile yarışır durumda sadece ünlü olmamasından kaybediyor..

701 in işlemci hızı 1.3 ghz ıphoneden daha hızlı olması lazım ama işlemcisi arm ıphone dual core, bundan kaynaklanıyor olabilir

Sadece cpulara bakarak donanımları aynı diyemezsin iphone gpu ve yazılım ile yapıyor farkı