Karşılaştırma İphone vs Android Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

İphone vs Android

• İphone

Kullanılan: 14 73.7%
  • Android Telefon

Kullanılan: 5 26.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
İphone vs Android Telefon
Beyler Biir yarışma yapalım Android vs Android telefon

Hangi yönlerden iyi ve hangi yönlerden kötü Olduğunu yazınız
Örnek: (İphone çünkü daha akıcı)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone'un kapalı bir sistem olmasi dışında bir avantajı kalmadı artık.

• Beğen
Tepkiler: firostr ve Darqos
byAndroid

byAndroid

Üye
Devlet meselesi oldu böyle konular :D

• Beğen
Tepkiler: Darqos
zencibitc

zencibitc

Üye
android 5 ile kasma donma sorunu kalmadı.birde şu androidler 3 ram e cikti iphone 1 ram diyenler motorola moto g ye baksinlar ayni iphone ozelligi gram kasmaz istenilse 1 ram e stabil android yapilabilir.

• Beğen
alical33

alical33

Üye
5 de problem düzeldi diyorsunuz da en son Android olarak note4 kullandım 5.0.1 deydi sanırım uygulamalar da durduruldu diye çok fazla hata aldım sırf bu Yüzden geri iPhone aldım androidin özgürlüklerini seviyorum ama o tarz problemler beni androidden soğutuyor şimdi Samsung kullanıp androidi kötüleme demeyin ara ara başka markalarda kullandım hepsinde stabilite sorunu yaşadım

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
iOs Çok Zahmetli Bir Sistem

• Beğen
zencibitc

zencibitc

Üye
o samsungun kabahati git z2 de 5.0.2 kullan oyle bi problem yok tek bir markaya takılı kalmayın .

alical33

alical33

Üye
Oldu stabil androidi bulacam diye her markadan bi telefon alayım

• Beğen
Tepkiler: Darqos ve B.A.R.O.N
Peocawe

Peocawe

Üye
Oldu stabil androidi bulacam diye her markadan bi telefon alayım

Estağfurullah. O kadar parayi vermeden önce araştırırsanız zaten yardımcı olurlar size. Hepsini tek tek denemek zorunda kalmazsiniz. :)

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
androidde hatalar çok iosta nerdeyse hiç hata görmedim ayrıca androidde siri yok :naughty:
son olarak iosda daha az donanım olmasına rahmen oyunlar daha hızlı açılıyor

• Beğen
alical33

alical33

Üye
Estağfurullah. O kadar parayi vermeden önce araştırırsanız zaten yardımcı olurlar size. Hepsini tek tek denemek zorunda kalmazsiniz. :)
Sanırım bende bi şanssızlık var note 4 ü de arkadaşımdan almıştım 1 ay falan kullandı hiç öyle hatalar almıyorum dedi ona göre aldım telefonu 3 gün kullandım 3 günde hata aldım geri verdim sonra bi süre sonra sordum yine olmuyor hata diyor nettende araştırdım yeni touchwiz hatalarından arındırılmış falan ye ama yok yani androidle yıldızlarımız Barışmadı sanırım :)

• Beğen
zencibitc

zencibitc

Üye
iosta kasma ile ilgili sorunlar var tek kisiye mahsus degil bizde ceyd-a var herseye internetten bakmiyor. ve hazir cevapci olmak yerine stabil olan yada stabil olmasada guncellemeye onem veren bi firmadan alirsin yani akıllı bilincli bi tüketici boyle yapar ;)

alical33

alical33

Üye
iosta kasma ile ilgili sorunlar var tek kisiye mahsus degil bizde ceyd-a var herseye internetten bakmiyor. ve hazir cevapci olmak yerine stabil olan yada stabil olmasada guncellemeye onem veren bi firmadan alirsin yani akıllı bilincli bi tüketici boyle yapar ;)
Akıllı bilinçli bi tüketici olarak iPhone aldım kullanıyorum :) Sony güncellemelere Önem mi veriyor şimdi z serisine daha yeni geldi 5 çıkalı kaç ay oldu halbuki :)

-Emre

-Emre

Üye
Şimdi anlatsam... Sayfalar alacak maalesef bu sitede beni anlayacak kadar bilinçli birileri olduğunu sanmıyorum.Olanlar zaten bu konuları takmıyor.Bence bu konu uzamadan silinmeli.

zencibitc

zencibitc

Üye
kitkati hepsinden once aldi ve 5.1ide hepsinden once alicak. gec verdi ama lg ve samsung gibi sorunlari yok kusursuz.

alical33

alical33

Üye
Tamam dostum sen kendi istediğini kullan ben de kendi istediğimi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Peocawe

Peocawe

Üye
kitkati hepsinden once aldi ve 5.1ide hepsinden once alicak. gec verdi ama lg ve samsung gibi sorunlari yok kusursuz.

kitkati hepsinden önce alan ve 5.1i de hepsinden önce alacak olan hangisi dediniz?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
"Beyler Biir yarışma yapalım Android vs Android telefon"
neyle neyi karşılaştırıyorsun :) başlıkta yazan mı içerikte yazan mı :)

Son düzenleme:
zencibitc

zencibitc

Üye
sony.

Takipçi Satın Al

Üst Alt