Oldu stabil androidi bulacam diye her markadan bi telefon alayım

Sanırım bende bi şanssızlık var note 4 ü de arkadaşımdan almıştım 1 ay falan kullandı hiç öyle hatalar almıyorum dedi ona göre aldım telefonu 3 gün kullandım 3 günde hata aldım geri verdim sonra bi süre sonra sordum yine olmuyor hata diyor nettende araştırdım yeni touchwiz hatalarından arındırılmış falan ye ama yok yani androidle yıldızlarımız Barışmadı sanırımEstağfurullah. O kadar parayi vermeden önce araştırırsanız zaten yardımcı olurlar size. Hepsini tek tek denemek zorunda kalmazsiniz.![]()

Akıllı bilinçli bi tüketici olarak iPhone aldım kullanıyorumiosta kasma ile ilgili sorunlar var tek kisiye mahsus degil bizde ceyd-a var herseye internetten bakmiyor. ve hazir cevapci olmak yerine stabil olan yada stabil olmasada guncellemeye onem veren bi firmadan alirsin yani akıllı bilincli bi tüketici boyle yapar![]()
Sony güncellemelere Önem mi veriyor şimdi z serisine daha yeni geldi 5 çıkalı kaç ay oldu halbuki 
kitkati hepsinden once aldi ve 5.1ide hepsinden once alicak. gec verdi ama lg ve samsung gibi sorunlari yok kusursuz.