Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone video converter programı tavsiyesi olan var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
assos1
Üye
Konu Sahibi
iphone video converter programı tavsiyesi olan var mı?
x-iphone-video-converter-standard programım var fakat ****** code u yok.yardımcı olabilecek var mı.teşekkürler...
katarin asdas
Üye
bu konuya bende cevap ıstıyorum arkadaslar vıdeo converter la vıdeo cevırıp atabılıyordum ıphona ama artık olmuyor vıdeo nasıl atabılırım yardımcı olabılır mısıınız ??
sımdıden tesekkur ederım ...
coffin267
Üye
slm arkadaslar bunu tavsiye edebilirim size gercekten cok basarili bir converter sadece video degil her istediginiz convert etme ozelligi var.
Xilisoft Video Converter Ultimate
buradan indirebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
or
rockboycyprus
Üye
saol yardımın ıcın emegıne saglık...
tukyam
Üye
format factory iyi ve ücretsiz bir yazılım.hertürlü formatı her türlü formata çevirebilir ve de türkçe.Aratın çıkar hemen.
noble2004
Üye
Xilisoft Video Converter Ultimate i tek gecerim...
C.RON@LDO
Üye
"DVDVideoSoft Free Studio " kullanıyorum istediğin video vea filmi İPHONE formatına çeviriyo ve direk İTUNES e gönderiyor sanada SYNC etmek kalıyor. ücretsizdir ayrıca... tek sorun FİLMleri biraz geç çeviriyo o kadar.
meyhaneci5858
Üye
Bence hiç bunlarla uğraşmayın, Direk itunesi kullanın, biraz arama yaparsanız çok güzel resimli anlatımlar mevcut, çokta kaliteli çeviriler yapıyor
C.RON@LDO
Üye
iTUnes bozuk çeviriyor kardeş filmi kareli renkli bozuk gösteriyor. en iyisi copnvertleyip yapcan İTUNES yaramaz çevirme işine.
dragunnmaster
Üye
total video converter herşeyi her şeye çevirir, ses ayarı yaptırır, kalite yükseltir. tavsiye de edilir
UNICORNDREAMS
Üye
arkadaslar bende bu converter programini oneririm iphone uygulamasini sectiginiz zaman herseyi kendi otomatik ayarliyor
rejjim
Üye
bunu daha hızlı yapan bir program yok mu arkadaşlar. bekle ki bitsin bu
UNICORNDREAMS
Üye
benim ilgdigim bu sen ne icin converter ariosun film icin mi ?
ilkker
Üye
en hizli yapan cucusoft tur. film ile altyaziyi ayni klasore koyun. filmin uzerinde sag tus yapip yeniden adlandir diyip kopyalayin ismini ve altyaziyinin ismine yapistirin. sonra film comvert edin.