iphone video converter programı tavsiyesi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

assos1

Üye
    Konu Sahibi
iphone video converter programı tavsiyesi olan var mı?
:hmmmx-iphone-video-converter-standard programım var fakat ****** code u yok.yardımcı olabilecek var mı.teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: siiiiiiret

katarin asdas

Üye
bu konuya bende cevap ıstıyorum arkadaslar vıdeo converter la vıdeo cevırıp atabılıyordum ıphona ama artık olmuyor vıdeo nasıl atabılırım yardımcı olabılır mısıınız ??

sımdıden tesekkur ederım ...

coffin267

Üye
slm arkadaslar bunu tavsiye edebilirim size gercekten cok basarili bir converter sadece video degil her istediginiz convert etme ozelligi var.
Xilisoft Video Converter Ultimate
buradan indirebilirsiniz

or

rockboycyprus

Üye
saol yardımın ıcın emegıne saglık...

tukyam

Üye
format factory iyi ve ücretsiz bir yazılım.hertürlü formatı her türlü formata çevirebilir ve de türkçe.Aratın çıkar hemen. :)

noble2004

noble2004

Üye
Xilisoft Video Converter Ultimate i tek gecerim...

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
"DVDVideoSoft Free Studio " kullanıyorum istediğin video vea filmi İPHONE formatına çeviriyo ve direk İTUNES e gönderiyor sanada SYNC etmek kalıyor. ücretsizdir ayrıca... tek sorun FİLMleri biraz geç çeviriyo o kadar.

meyhaneci5858

meyhaneci5858

Üye
Bence hiç bunlarla uğraşmayın, Direk itunesi kullanın, biraz arama yaparsanız çok güzel resimli anlatımlar mevcut, çokta kaliteli çeviriler yapıyor

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
iTUnes bozuk çeviriyor kardeş filmi kareli renkli bozuk gösteriyor. en iyisi copnvertleyip yapcan İTUNES yaramaz çevirme işine.​

dragunnmaster

dragunnmaster

Üye
total video converter herşeyi her şeye çevirir, ses ayarı yaptırır, kalite yükseltir. tavsiye de edilir

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
arkadaslar bende bu converter programini oneririm iphone uygulamasini sectiginiz zaman herseyi kendi otomatik ayarliyor:)

rejjim

Üye
bunu daha hızlı yapan bir program yok mu arkadaşlar. bekle ki bitsin bu

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
benim ilgdigim bu sen ne icin converter ariosun film icin mi ?

ilkker

ilkker

Üye
en hizli yapan cucusoft tur. film ile altyaziyi ayni klasore koyun. filmin uzerinde sag tus yapip yeniden adlandir diyip kopyalayin ismini ve altyaziyinin ismine yapistirin. sonra film comvert edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt