Tavsiye iphone ve lumia takasım için öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
iphone ve lumia takasım için öneri
Merhaba arkadaşlar iki tane takas seçenegim var sizce hangisini yapmalıyım

620 ile iphone 4 u veya 920 ile iphone 5 i takas fırsatı geçti elime ben 620 ile iphone 4 u takas düşünüyorum çünkü wp işletim sistemini seviyorum ve daha karlı olacağını düşünüyorum fikirleriniz için teşekkürler

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ikisinde de üstüne para verecekmisinvereceksen ne kadar vereceksin ayrıca telefonların hafızaları ne kadar ve durumları nasıl bunlarıda belirtirsen daha faydalı olur

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
ikisinde de üstüne para verecekmisinvereceksen ne kadar vereceksin ayrıca telefonların hafızaları ne kadar ve durumları nasıl bunlarıda belirtirsen daha faydalı olur
üstüne para vermeyeceğim hafızalar 16 gb 5 in arkası çizikler var 4 te görünüşte bi hasar yok

SerdarZnr

Üye
Seçenekler bunlarsa lumia 620 ile iphone 4 derim :) :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
aynen, 620ile 4ü takas etmek daha mantıklı, Windows Phone da 512mb ramle mutlu olamazsın ama iphone da durumlar farklı, bu kötülüğü kime yapacaksın çok merak ettim, normalde telefondan anlayan biri böyle takas yapmaz :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
aynen, 620ile 4ü takas etmek daha mantıklı, Windows Phone da 512mb ramle mutlu olamazsın ama iphone da durumlar farklı, bu kötülüğü kime yapacaksın çok merak ettim, normalde telefondan anlayan biri böyle takas yapmaz :D
dayım belçikada oturuyor iphone dışında telefonla değiştirelim dedi ilk telefonu iphone 4 du sonra 5 aldı şimdi 5se geçti telefonlar yabancı ülkeden gelme yani :D

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
4 alma sakın ben olsam 5le takas ederdim

0MG90

0MG90

Üye
iPhone5 kesinlikle.

bulentercan

Üye
ben iphone 5 i vermem

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
620 yi ver üzerinede para ver iphone 5 i iste ?

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 5 ile takas et. iPhone 5 920'den çok daha iyi bir deneyim yaşatacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone işletim sistemine devam etmek istiyorum onun için 620 yi düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Windows Phone işletim sistemine devam etmek istiyorum onun için 620 yi düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
o zaman 620 ile takas et ama ben i5 ile takas ederdim.

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Hiç birini vermedim :D wave 2 vardı eski onu verdim i4 ü aldım

Üst Alt