İphone ve Android kullananlara sorum

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İphone ve Android kullananlara sorum
Selamin aleykum beyler ben android kullaniyorum simdi cihazim eski giris seviyesi o yuzden amiral gemisi kullananlara da sormak istedim androidde tarihli sms programlari indirdim sekil a tarihi saati giriyorum eger 1 saat sonra yollasin diyosam sorun yok yolluyo ama araya 3 saat yazipta arada telefonla ilgilendigim muzik vb yollamiyo acaba iphoneda nasil yani telefo alcam bu yaz ama bunlari merak ediyorum benim ici onemli olan yukledigi herseyin duzgun isini yerine getirmesi bunlarin duzgun calismamasi androidin genel sorunumu iosta daha iyi mi bu tarz seyler kullanicilar deneyimlerini yazarsa sevinirim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence bu ne android nede ios la ilgili. Programın kendisindedir hata.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Marketteki ayni islevde tum programlari denedim nerdeyse :D 20 dk falan sonraya kuunca yolluyo ama aksam 12 de sabah 6 ya ayarla mefta oluyo yollamismi diye programa giriyorum hic bisey cikmiyo :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Giriş seviyesindeki bi telefonda sorun yaratabilir :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Acaba sorun omu 512 ram 1ghz islemci ben tel eski diyemi acaba dedimde yoksa iosta dahami iyi olur dedim

gss_adnan

gss_adnan

Üye
ilgisi yok programın Geliştiricileri iyi yapamamis :-)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hepsimi :D

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
kullanım sırasında büyük ihtimal ram yetmiyor ve arka plandaki bazı uygulamaları kapatıyor bu yüzden olabilir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gece 12 den sonra falan diyosun bigün sonrası için hata veriyo hepsindede aynı hata programlardada olabilir.

0MG90

0MG90

Üye
Uygulama hatalı ya da kendini kapatıyor çıkınca

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum yani eger androidle alakaliysa alirken 5s alcaktim ondan sormak istedim

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Alakası yok bence

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Tamamen androidin multitask eksikligi. Muzik actiginda whatsappa gir sonra oyuna gir muzik kapanir. Kullanilmayinca otomatik kapaniyor program uzun sure icinde

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Tamamen androidin multitask eksikligi. Muzik actiginda whatsappa gir sonra oyuna gir muzik kapanir. Kullanilmayinca otomatik kapaniyor program uzun sure icinde
Oyuna girdiğimiz zaman haliyle oyunun müzikleri efektleri devreye girdiği için müzik player normal olarak kapanıyor,

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynarken muzik dinleyemeyecekmiyiz yani bumu :D

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Evet malesef)

mcnpl4

mcnpl4

Üye