iPhone Üzerinden Üniversite Bitirilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
iPhone Üzerinden Üniversite Bitirilir mi ?
Okulunuzda ücretsiz iPhone 3G dağıtsalar, derse daha fazla katılım gösterir miydiniz? Japonya'da çok ilginç bir uygulama başlatılıyor.

Japonya'daki Aoyama Gakuin University, Sosyal Enformatik bölümünin 550 kişilik öğrencilerine ve personeline ücretsiz iPhone 3G dağıtarak derslere katılımı artırmayı .

Okul yönetimi, cihazdaki dahili GPS özelliğini kullanarak, öğrencilerin dersi ekip ekmediklerini takip edebilecek.

iPhone üzerinden testler ve sınavlar hazırlamayı planlayan üniversite yönetimi, ayrıca cihazın temel ücretlerini de bizzat karşılayacak.

Peki sizin okulunuzda iPhone 3G süslü bir "takip cihazı" dağıtılsa alır mıydınız?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Almazdım , çünkü daha önce kullandım.:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bizim ülkemizde , üniversitelerimizde sanmıyorum bu amaçla kullanılmaz bu cihaz. Bu bir gerçek. :) Ya alırlar satarlar ya da ders ortasında chat yaparlar.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bizim ülkemizde bunun farklı bir uyarlaması yapımış o uygulanıyor. Bir bilgisayar bağışla çocuğunu kaydedelim kampanyası. O daha hesaplı oluyor. Bir bilgisayar bağışladığınız taktirde bütün okullar sizin. İşin özü onlar vererek eğitiyorlar biz alarak eğitiliyoruz.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bizim ülkemizde bunun farklı bir uyarlaması yapımış o uygulanıyor. Bir bilgisayar bağışla çocuğunu kaydedelim kampanyası. O daha hesaplı oluyor. Bir bilgisayar bağışladığınız taktirde bütün okullar sizin. İşin özü onlar vererek eğitiyorlar biz alarak eğitiliyoruz.
:oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...