pelın_ delrico' Alıntı: bence blackberry de hiç numara yok en iyisi akıllı telefon alıcaksın koy masanın üstüne ac programını yap yemeğini Genişletmek için tıkla ... haklısın bı numara yokmus mısır bıle patlatamıyo
delrico' Alıntı: bence blackberry de hiç numara yok en iyisi akıllı telefon alıcaksın koy masanın üstüne ac programını yap yemeğini Genişletmek için tıkla ... haklısın bı numara yokmus mısır bıle patlatamıyo
fireman87 Üye Sonuc olarak iphone bu, 3G'S e güncel widgetler gelse keske.. Ama bu cihaza parça desteği bile tam olarak yok artık..
Sonuc olarak iphone bu, 3G'S e güncel widgetler gelse keske.. Ama bu cihaza parça desteği bile tam olarak yok artık..
pelın_ EroL' Alıntı: Çeyizime tost makinesi yerine 2 iphone alacam Genişletmek için tıkla ... hr ewe lazım yerde kaplamıyoo
EroL' Alıntı: Çeyizime tost makinesi yerine 2 iphone alacam Genişletmek için tıkla ... hr ewe lazım yerde kaplamıyoo
delrico Emekli Yönetici Konu Sahibi EroL' Alıntı: Çeyizime tost makinesi yerine 2 iphone alacam Genişletmek için tıkla ... devir değişti artık ocakların fırınların yerini kesin iphone alır
EroL' Alıntı: Çeyizime tost makinesi yerine 2 iphone alacam Genişletmek için tıkla ... devir değişti artık ocakların fırınların yerini kesin iphone alır
pelın_ delrico' Alıntı: bekleyelim ve görelim Genişletmek için tıkla ... pekıı ama baya kullnışlı tam bır ççehiz evlenıceklere duyurulurr
delrico' Alıntı: bekleyelim ve görelim Genişletmek için tıkla ... pekıı ama baya kullnışlı tam bır ççehiz evlenıceklere duyurulurr
pelın_ prince2hakan' Alıntı: yoq artık :O Genişletmek için tıkla ... var artıkk bu senlık bısıy dıyıl ben bu cunleyı nerde gorsem duysam tepkım aynı degısmez :Ç)
prince2hakan' Alıntı: yoq artık :O Genişletmek için tıkla ... var artıkk bu senlık bısıy dıyıl ben bu cunleyı nerde gorsem duysam tepkım aynı degısmez :Ç)
Del Rey Üye Bu forumda deneyen var mı AppStore'dakiler çıldırdı artık Steve Jobs kesin film izlerken iPhone'da mısır patlatıyordur
Bu forumda deneyen var mı AppStore'dakiler çıldırdı artık Steve Jobs kesin film izlerken iPhone'da mısır patlatıyordur
Del Rey Üye Ben de 2 ay sonra N9, SGS 2 veya i5 almayı düşnüyorum (i5 çıkarsa) Kararım i5'e doğru kayıyor artık. ----------Eklendi @ 15:31:17 ---------- Yazıldı @ 15:31:02 ---------- pelın_' Alıntı: OHH BIRALAR BENDENN Genişletmek için tıkla ... Film de benden
Ben de 2 ay sonra N9, SGS 2 veya i5 almayı düşnüyorum (i5 çıkarsa) Kararım i5'e doğru kayıyor artık. ----------Eklendi @ 15:31:17 ---------- Yazıldı @ 15:31:02 ---------- pelın_' Alıntı: OHH BIRALAR BENDENN Genişletmek için tıkla ... Film de benden
delrico Emekli Yönetici Konu Sahibi pelın_' Alıntı: OHH BIRALAR BENDENN Genişletmek için tıkla ... iphone para sayma makinası da çıkarsa yuhh artık derim
pelın_' Alıntı: OHH BIRALAR BENDENN Genişletmek için tıkla ... iphone para sayma makinası da çıkarsa yuhh artık derim
delrico Emekli Yönetici Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: denedım .d Genişletmek için tıkla ... nasıl birşey