Bora
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadaşlar;
Yeni aldığım iphonumun camı annemin çantasının içinde anahtarlığa çarparak kırılmış. Ekranda ve dokunmatikte hiçbir sorun yok.Kullanılıyor şu an ancak çatlak cam kötü bir görüntü. İphone u 2. el aldığım için, kutusu herşeyi elimde var ancak.Nerede yaptıracağım içinde yazmıyor.Amerikada bir adres var sadeceNerede yedek parça bulabilirim ve fiyatı tahmini nedir.Cevaplarsanız sevinirim.İphone almak gibi bir hata yaptım.Pişmanım sgh-i550w gibisi yok
Sana kapak alim ve yollim istersen.Birde bence samsung i550w ve iphone diye bir form açma rezillik olmasın.S8300 bile iphone u zorlayamıyor kaldı ki 550w mi zorlasın.i550w tek cazip tarafı route 66 yazılımının iphone satndart yol tarifine göre daha kapsamlı olması.Ama başa yol yazılımları ile bu hatayı telafi etmektedir.iphone gibi yazılımları ile kendini yenileyen sürekli yaratıcılığı zorlayan başka hiçbir telefon yok.oyunları,ses kalitesi,touch ekranı sürekli yenilenen yazılımları bence süper.Ha kamera dersen çok sorun değil 3G si de yok ama bunların için iphone dan vazgeçermiyim.
ASLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......
Dostum öncelikle i550w nin iphone dan dokunmatik ekran dışında hiçbir farkı yok. Hatta kamerası iphone dan daha iyi ve trackball tuşu idokunmatik ihtiyacı hissettirmiyor.İ550w mu iphone mu die bir anket açayım istersen ne çıkacak bakalım.
Sen i550w yi e-250 ile falan karıştırdın heraldeAyrıca google a buraya yazmadan önce arattım buyur:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha kapsamlı bilgi ve değiştiripte tavsiye edilen yerler bulabileceğimi düşündüğüm forumdaşlarımızın önerilerini almak istedim.Kolay gelsin verdiğin cevap için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?