Iphone u önerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcRaLemRem

Üye
    Konu Sahibi
Iphone u önerirmisiniz?
Iphone u gerçekten öneriyormusunuz ve geleceğe yönelik bi telefonmu? Çünkü zırt pırt telefon değiştiremem imkanım yok. Beni ne kadar götürür. Sizin ön görünüz nelerdir . Bide kaldırabildiği oyunların kalitesi boyutu nasıldır. Tarafsız bir şekilde eleştirilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

dayvo

dayvo

Üye
Arkadaşım eger risk almak istemiyorsan android bir telefon alderim Ben iphone 4 kullanıyorum cok tlf degiştirdim sonunda iphonede karar kıldım fakat iphone ilk aldıgımda şok olmuştum ilk 3g almıştım bluetooth olmadıgını ögrendim ve bilgisayara itunes kurmadan birşy atamıyorsun anlıyacagın iphone almayı düşünmeden cok iyi araştır diger tlflarla cok farklı

- - - Eklendi - - -

Oyun olarak en iyisi kalite süper kullanım ve boyut mükemmel
birde senin beklentin nerdir ben senin her telefonda aydınlatırım

kuralsiz9

Üye
şu an bile 3gs hala tüm oyunları açıyor stabil sistem android gibi yeni oyunlar için 2 yıl da bir telefon değiştirmek zorunda kalmıyorsun bu yönü çok iyi alabilirsin bence ama özellik olarak dayvo nun dediklerini dikkate almalısın

denizgezenci

denizgezenci

Üye
Arkadaşlar, valla bende iphone kullanıyorum. Ayrıca yeni ipad aldım.
Çok memnunum herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Arkadaşım Samsung aldı. Tüm özellikleri sözde iphone ile aynı ama hala kullanmakta zorluk çekiyor. O yüzden İPhone o açıdan da çok iyi, kullanışlı.:oke:

Ayrıca ben Apple'ın bütün ürünlerine hayranım =)

denizgezenci

denizgezenci

Üye
Arkadaşlar ben iyi bir iphone kullanıcısıyım, çok da memnunum. Arkadaşım samsung almış hala kullanırken zorlanıyormuş. IPhone kullanış açısından da çok rahat. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim :oke:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Apple'ın en büyük özelliği Güncelleme yapması. İphone 3gs bize göre ne kadar eskise bile şuan çatır çatır güncelleme çıkıyor.

Ama samsung'a bakacak olursak Samsung galaxy s2 çıktı. Devri bir yere kadar. Şimdi s3 çıktı. s2 bitti...

ama apple farklı bir telefon oldugu için iphone tercih ederim saygılar.

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
Ben yaklaşık 1 yıldır i4 kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel. Oyun olsun uygulama olsun PC ve Oyun konsollarıyla birlikte iOS a geliyor. Birde JB işleminden geçirirseniz tadından yenmez. Bluetooth yok felan onlar hikaye bence JB işleminden sonra o da oluyor. JB nin meyvelerine örnek olarak YouTube da "Zephyr Tweak" diye aratıp bi izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt