İphone Touch Şarj sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paramedicc

Üye
    Konu Sahibi
İphone Touch Şarj sorunu.
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde Amerikadan aldığım iphone Touch 8g var Versiyon 3.1.3.Touch' ı alalı henüz 1 ay olmadı.Kulllanım ve zerafet olarak çok beğendim vede ciddi anlamda beni bir çok konuda pc ye bağımlı olmaktan kurtardı.Ancak ciddi bir şarj sorunum var örnek verecek olursam İphone'da yarım saat dahi oyun oynayamıyorum.Sadece oyun değil örneğin video izlemek istesem oda hemen hemen yarım saat sürüyor.Arkadaşımda da bendeki iphone touch aynısı var ancak o 5 saate kadar video izleyebiliyor ve istediği gibi müzik dinleyebiliyor yani gün içerisinde yeterince şarjı yetiyor ve ihtiyaçlarını görebiliyor.Ancak benim makinamda ciddi şarj sorunu var ve bu sebebden dolayı kullanamadığım gibide makinadan ciddi anlamda soğudum.İphone Telefon modelini kulllanan arkadaşlarıma sorduğumda onlarda 1 gün boyunca yeterli olduğunu söylediler.Sizden ricam bu sorunu nasıl çözebilirim.Bunun için önerileriniz ne olabilir.Bu durumu düzeltmek için yeni şarjmı almam lazım şayet almam gerekiyorsa bunu nerden temin edebilirim yada bu şarj cihazını değiştirecek bir servisi varmıdır.Lütfen önerilerinizi bekliyorum.Yakın zamanda yeniden amerika ziyareti olacak ancak makinayı amerikaya tekrar göndermek istemiyorum sorun burdada hal olacaksa bunu bu şekilde halletmek istiyorum.Öneride bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Ayrıca jailbreak dediğiniz olayı yapmadım.Sorunsuz kullanabiliyorum.

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
jb yokmus telefonunda sarj omru uzun olmasi lazm kardes..ayrica oynadiin oyun turunu bilmiyorum ornegin NFS SHİFt oynuyorsan normal dicem cunku grafik ozelligi yuksek olan oyunlar yer zaten arka taraf isinir farkedersin ama yinede bi yetkili servise bktir derim ...

paramedicc

Üye
    Konu Sahibi
Önerin için teşekkürler.NFS uncover oynuyorum ancak bu denli şarj azalması çok anormal geliyor.Oyun oynamadığım zamanda bu şarj olayında sorun var.Sanırım dediğinde haklısın en son yetkili servise gidilecek.Ancak bu toucha telefoncular bakarmı yoksa bunlara bakan ayrı servisler varmı bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz..

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
bakar dostum ama öle dandik bi yere götürme iyi anlayan birine götür ömürlük yapsınlar dandik bişey yapıpta yine başını ağrıtmasınlar..

serhat00

serhat00

Üye
bencede ronaldo haklisin ayrica telefonun ancak goturme denonce cydia'dan (battery control )'u indir sonra ayarlardan active et birde dene olmassa sonra goturursun servise !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt