iphone Theodolite Pro v2.1 (pusula, GPS, harita, kamera, mesafe ölçer)

Sponsorlu Bağlantılar

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
iphone Theodolite Pro v2.1 (pusula, GPS, harita, kamera, mesafe ölçer)
Teodolit bir pusula, GPS, harita, kamera, mesafe ölçer, iki eksenli inklinometre zum işlevi gören iPhone için serin bir yeni çok fonksiyonlu artar gerçeklik app. Teodolit elektronik bir vizör gibi iPhone'un canlı kamera görüntüsü konumu, yükseklik, yatak, ve yatay / dikey eğim, hakkında gerçek zamanlı bilgi bindirmeleri. Kullanır ve sınırsız uygulaması, avcılık, golf, spor, gezi, navigasyon, kürek ve yolunuzu bulma, yürüyüş için idealdir. App eksperleri tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır, jeologlar, mimarlar, dünya çapında mühendisleri, askeri personel, arama ve kurtarma ekipleri.

Teodolit sen ve 2X ile, app doğrudan kamera görüntüleri ve ekran görüntüleri almak dijital yakınlaştırma seçenekleri 4X sağlar. Daha sonra başvuru için kaydedilmiş görüntü doğrudan coğrafi veri ve özel notlar damga seçebilirsiniz. standart, uydu ve melez modları ile, harita görünümünde inşa bulunduğunuz konumu görüntüleyin.

Teodolit serisinin amiral gemisi, Pro KML verilerini, sistem genelinde panoya entegrasyonu ile bir referans açısı modu, yükseklik, mesafe, başlık, konum, nirengi için bir AB hesap makinesi gibi ciddi kullanıcıları ve göreli açılar, e-posta ihracat için özellikleri içerir , yüzde sınıf ekran, okuma pusula mil (bir mil tabanlı dürbün ağı dahil) optik rangefinders, askeri grid referans sistemi (MGRS) koordinatları, evrensel enine Mercator (UTM) koordinatları, ve dört enlem / boylam biçimleri.

Teodolit herhangi bir iPhone üzerinde çalışır. GPS özelliği bir iPhone 3G, 3G veya 4 gerektirir. Pusula işlevi bir iPhone 3GS veya 4 gerektirir. iPhone 4 günü ve pusula inklinometre veri gyro ile artar, ve app Retina Ekran için yüksek çözünürlüklü sanat kullanır.

Önizleme...







İnnndir....

 
  • Beğen
Tepkiler: tmr1982, Revengeful ve cptalperen


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Offff be, çok güzel :) Hemen indiriyorum :)
 
cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler :oke:
 

yusufyesil

Üye
elinize sağlık teşekkürler
 

kaancıkım

Üye
teşekkürler
 

harun61

Üye
Lınk calısmıor...
 


Üst Alt