iphone tarzı F003 wentto çin malı telefon filkamobile güvencesiyle 2 yıl garantili hepsiburada.com

Sponsorlu Bağlantılar

erdal106457

Üye
    Konu Sahibi
iphone tarzı F003 wentto çin malı telefon filkamobile güvencesiyle 2 yıl garantili hepsiburada.com
1 hafta önce hepsiburada.com dan wentto f003 iphone tarzı telefon aldım, biraz araştırdım şimdi superfone, anycool ve o tarzdaki isimlerde f003 modelini getirmeye başlamışlar, telefonun belli başlı özellikleri wi-fi, çift hat, tv, radyo, bluetoth, mp3/mp4 player, 3,2 kamera yazıyor ama kamera iş yapmıyor zaten çin malı telefonlardan iyi kamera beklemeyin, ön tarafındada kamera var ama sadece web cam olarak kullanılabiliyor yani 3g ve görüntülü konuşma için değil, fiyatı: 318 tl dokunmatik ekran hassasiyeti iyi derecede, şarj olayı oynamazsan 3 güne yakın oynarsan malum 3,3 inç dev ekran aydınlatmaya geçince 1 gün gidiyor, bide bu arada telefon java destekli yani java programlarını çalıştırabiliyor ben youtube filen girebiliyorum ama videpları izleyemedim onun için bi yazılım var mı yok mu açıkcası fazla bakamadım, fikirleri ve paylaşmak için bilgileri olan ark. şimdiden tşk. ler

lemaq

Üye
bende kullanıyorum sağlam ve güzel telefon you tube için bolt browser kullan 3gp olarak görüntüyü tele aktarıyor,ordan izleyebiliyorsun ancak,kolay gelsin

jmm

jmm

Üye
Format kodunu bilen varmı lütfen :(

speedtime07

Üye
selamlar kardeşim ben kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim gercekten güzel bir cihaz ben bu kadar güzel olacagını tahmin etmemiştim ancak hem 2 yıl filka güvencesi var ayrıca diger dandikler gibi dokumatigi insanı zorlamıyor ve istedigim tüm programları yüklüyorum internette okuyorum yok oyun yükleyemiyorum yok bilmem ne diyee bence insanların beceriksizliginden kaynaklanıyor bu telefonu kardeşim almış bende orjinal apple 16 gb var ancak gercekten hakkını vermek lazım güzel yapmışlar wifi olayına gelince hiçbir sorun yaşamadım daha şarj süresi 2 gün çok rahat gidiyor kamerası çok iyi deil bunu belirteyim 1280*768 çekim yapıyor bilgisayara attıgında resimler güzel görünüyor ancak telefonda hoş deil resimler tek eksigi bence bu çift hattın ikiside aktif ve telefonu ters cevirdiginde arama sesi kısma ses degiştirme ses efekti ekleme kara liste gibi bi çok özelligi mevcut birde garantili oldugu için yanii digerleri gibi kutusuz faturasız deil mms ayarları falanda gayet güzel bi şekilde yapılıyor çalışıyor 3g yok zaten hiçbir çin telefonunda yok var diyen yalan söyler arka kapagını kapladık biz manyak güzel oldu :D:D wentto yazasını falan siyah parlak folyo yaptık süper oldu cihaz ayrıca orj ile aynı boyutlarda menüsü 6 sayfa artırılabilir menü netice itibarı ile ben çin cihazlarına güvenmeyen bi insan olarak gercekten hoşuma gitti telefon kullanıyorum hiçbir sorun yok ekran dokumatıgı orj aynı tekrar bunu söylemek isterim mesaj yazarken falan hiçbir sorun yok

cefatinn16

Üye
speedtime07 sen orjinal iphone kullandığına eminmisin dokunmatiği iphone nun yarısı kadar hassas ama yinede çok iyi 320 liranın karşılığını veriyor.