İphone Takvim ve Notlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black_Lotus

Black_Lotus

Üye
    Konu Sahibi
İphone Takvim ve Notlar
Arkadaşlar iphone 3g kullanıyorum. Acaba takvim ve notlara push notification ekleyebilir miyim ? Yani arama veya sms mesaj olduğunda simgenin yanın da ( sağ üst köşede ) kaç tane cevapsız veya bakılmamış olduğu yazıyor ya onun gibi. Bikaç forumda bu şekil resimlere rastladım ama nasıl olduğunu yazmamışlar.

--------------- Ekleme ---------------

resim sanırım olmadı arkadaşlar bende linkini veriyorum.

_Faruk

Üye
bu telefonun kendisinde var mesela cevapsız arama olduğunda hem kilit ekranında açarken gözkür hemde sen ona girip bakana kadar sağ üst köşede sayısı yazar resimde olduğu gibi bu mesajlar,takvim,aramalar,güncellemer birçok şeyde var
sanırım sorduğun şey bu

Black_Lotus

Black_Lotus

Üye
    Konu Sahibi
Aramalar ve mesajlar da var evet ama takvim de bi türlü yapamadım bunu acaba varsa nasıl ki ?

--------------- Ekleme ---------------

Takvime gelen davet uyarıları değil kendi girdiğim hatırlatmalar veya notlara uyarı vermesini istiyorum ben. Ayarlar da gelen takvim uyarıları diye bir ayar var o da açık ama ben kendi girdileri mi görmek istiyorum.

_Faruk

Üye
acaba ios sürümünü öğrenebilir miyim birde etkinlik eklerken uyarıyı falan açyrsun dimi başlama zamanı falan bunlarla ilgili olabilir telefonun takvimini pek kullanmıyorum net bi bilgim yok

Black_Lotus

Black_Lotus

Üye
    Konu Sahibi
Açıyoru usta uyarıları ama sanırım sadece netten not veya takvim girdisi olduğu zaman benim dediğim uyarıları gösteriyor. Offline olarak bilen var mı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt