Yardım iphone sıfırlama mail adresimi hatırlamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

kavkaz7272

Üye
    Konu Sahibi
iphone sıfırlama mail adresimi hatırlamıyorum...
arkadaşlar iphone 4s kullanıcısıyım...işletim siztemim ios 7.0.3 tür dün akşam jailbreak yapmaya çalışırken hata verdi elma simgesinde takılı kaldı...sonra itunes ile bunu düzelttim şimdi yeniden etkinleştirmem lazım ama apple şifremi unuttum...şifre sıfırlama adımlarını kullandım ama bu sefer hesap açarken verdiğim ikinci mail adresini ve bilgilerini hatırlamıyorum o yüzden telefon açılmıyor şimdi o mail adresini nasıl öğrenebilirim yardımcı olabilecek hayırsever inanlardan yardım bekliyorum...

ChasingTheSun

Üye
Baska bir mail adresiyle itunes üzerinden yeni apple kimliği aç

kavkaz7272

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim şu an telde benim şu anki iphone şifresini istiyor kendisi direk onu istiyor başka hesab seçeneği yok ki

ChasingTheSun

Üye
Bilgisayarda baska bir hesapla giriş yaptıktan sonra tekrar restore etmeyş dene

kavkaz7272

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani tam anlamadım ben sürümü yükselttim 7.0.4 yaptım ama hesap olarak eski hesabımı istiyor başka hesabım daa var ama onu nasıl girebilirim yada girebilirmiyim...

ChasingTheSun

Üye
Pcde itunes var ya hani
Orda hesabına bas çıkış yap diğer hesabınla gir
Telefonun yazılımını tekrar kur

kavkaz7272

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onu da denedim ikinci heabımla giriş yaptım teli kapatıp çtım ama ı tunes yine eski

ChasingTheSun

Üye
İkinci hesapla yazılımı yeniden kuramıyor musun yedegin yok mu ?

kavkaz7272

Üye
    Konu Sahibi
şu an yeniden kuruyor bitmesini bekliyorum bakalım olmasa yine yazarım ilgilendiğin için teşekkürler bu arada :)kardeş yine aynı hesbın şifresini istedi ya çıldıracam ha :(kardeş heabı ilk açarken verdiğimiz mail adreslerini öğrenmenin bir yolu yok mubirde kardeş daha hızlı iletişim kurabileceğimiz bir ortam varmı mailim versem konuşabilirmiyizarkadaşlar şu an bu durumdayım ileriye gidemiyorum

bluee_06

Üye
Ayni sorun bende de vardi. 00800448829878 bu numarayi ev telefonundan ucretsiz bi sekilde arayarak cozume ulasabilirsin. Verdigim numara apple turkiye destek hattidir. Sabit hatlardan tamamen ucretsizdir sorunu anlatip cozum bulabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt