iPhone SE’nin AnTuTu skoru geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
iPhone SE’nin AnTuTu skoru geldi
Apple’ın yeni akıllı telefonun benchmark sonuçları da ortaya çıkmaya başladı…



Apple, büyük merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli iPhone SE’yi 21 Mart tarihinde düzenlediği etkinlikle resmi olarak duyurdu. Ayrıca aynı etkinlikte firma bir de tablet duyurusu gerçekleştirirken, bu cihaz Eylül ayında firmanın sunduğu iPad Pro modelinin 9.7″ olarak daha küçük ekranlı versiyonu oldu.



Apple, 24 Mart tarihinde yeni amiral gemisini bazı önemli pazarlarda ön siparişe sunarken, dün de ülkemizde ön siparişe sunulmuştu. Ayrıca Türkiye için yeni iPhone SE akıllı telefonun çıkış tarihi ise 4 Nisan olarak belirlenmiş.

Bu yeni akıllı telefona bakacak olursak eğer, 4″ büyüklüğünde ve 1136×640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeren cihazın, dahili veri kapasitesi 16GB ve 64GB olarak iki farklı seçenek olarak belirlenmiş. Sistem belleği ise 2GB olmakta.

Yonga seti iPhone 6S / 6S Plus’da da yer alan çift çekirdekli 64-bit işlemcili Apple A9 olurken, cihazın arka yüzünde 12MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 1.2MP olarak belirlenmiş. İşletim sistemi ise iOS 9.3 olmakta.

Yeni akıllı telefonun AnTuTu skoru da geldi. Baktığımızda iPhone 6S Plus’a oldukça yakın olduğunu söyleyebiliriz. Apple iPhone 6S 129.990 puan ve iPhone 6S Plus da 127.420 puan alırken, iPhone SE’nin puanı ise 134.358 olmakta.






iPhone SE’nin AnTuTu skoru geldi - MaxiCep
 


Üst Alt