IPhone sadece parayla satılmamalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
IPhone sadece parayla satılmamalı
Bugün çocuk geldi i4s almış android ne diyor diyorum işletim sistemi bunda varmı diyo

uyeci15

Üye
haklısın kardeşim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.

ACI GERÇEKLER :(

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve L-LumieRe
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Parayı veren düdüğü çalar. Ama önce düdüğü çalmasını öğrenmeli. Ayfon 4 zengin telefonu sadece. Bizim gibiler ise 5230 gibi telefonlar üzerinden dünyaya açılıyor.

O zaman para biriktirip ayfondörtes alırsak bizdemi zengin oluruz ? :(

Astrosman

Astrosman

Üye

acımasız gerçekler....

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Hayır bence bişeyi öğrenip almak önemli Profesyonel bi kullanıcının 5230u Basit ve saf bir kullanıcının ayfonundan iyidir kanaatindeyim

Türe

Türe

Üye

Zengin telefonu değil Furkan abi bu tabuyu kıralım artık . Gelecek olan galaxy s3 iPhonedan pahalı olacak . Ama şu an çok iyi konumda 4s almaya değer .

Mert045

Mert045

Üye
:ağlarım:

klongs

klongs

Üye

Zengin telefonu değil Furkan abi bu tabuyu kıralım artık . Gelecek olan galaxy s3 iPhonedan pahalı olacak . Ama şu an çok iyi konumda 4s almaya değer .

suleyman ona bakarsan note de 4s ten pahali

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Tabu değil, gerçek benim dediğim. Acı gerçek. Çok az bir kullanıcı grubu Ayfon 4'ü hakkıyla kullanıyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Harbiden yazık. Anlamayan herkeste bı takıntı var. İyi Telefon isteyene direk iPhone öneriyorlar.

---------- Eklendi @ 21:34:08 ---------- Yazıldı @ 21:33:46 ----------

Baksanıza cocuk daha ne aldığını bilmiyor.

---------- Eklendi @ 21:34:29 ---------- Yazıldı @ 21:34:08 ----------

İyi diye almış iste.

Reexecution

Reexecution

Üye
bizde birisi çakma ayfon almış bu ayfon diyo:vurr, anlatamıyoruz ahanda java diyoruz, dokunmatik şöyle çektinmi şöyle gider :ahdiyoruz.

tabi en sonunda kabul etti:kop2:

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
iPhone kullanmak için herşeyini bilmek şartmı ?
Android nedir bilmiyorsa suçmu, ayıpmı,günahmı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Hayır tabimi ama madem telefonu kullanamayacakmış adam akıllı, gidip o telefona 2 milyar vermeye ne gerek var?

juristokrat

juristokrat

Üye

Aynen katılıyorum sana kardeş.adam alır alo alo der ona yeter.detayını bilmek zorunda mi ? Adam işletim sistemi bilmiyor işlemci ram bilmiyor diye telefon satmamak mi lazım bu insanlara ?saçma :nono:

Türe

Türe

Üye
suleyman ona bakarsan note de 4s ten pahali

işte demek istediğim bu note pahalı neden ona denilmiyor da iPhone ' a deniliyor ? Şamar oğlanına çevrilmek mi isteniyor acaba ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Sen niye tersten gidiyorsun :D Para ile ayfon alırsan zenginsindir, kendi paranı biriktirerek değil. Yani parayı basıp telefonu alabiliyorsan zenginsindir.
:

iPhone'lar iş telefonu değilmi ? Bizde işsiziz gerek yok o zaman. Blackberry'de iş telefonu. Ama düşük modelleri oldukça düşük fiyat. 22 Gün çalış, 500 TL maaş al, 399 TL vererek Curve 8520'ye sahip ol. Bir kaç ay kullandıktan sonra sıkıl ve Nokia 5230'u geri iste :(

Türe

Türe

Üye

Tabu değil, gerçek benim dediğim. Acı gerçek. Çok az bir kullanıcı grubu Ayfon 4'ü hakkıyla kullanıyor.

O konuda haklısın diyebileceğim bişey yok . Mesela babam bildiğinden değil adı var diye kullanıyor ikide bir gelip şu ne bu ne diye sorup duruyor birgün terslicem yani .

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Aynen katılıyorum sana kardeş.adam alır alo alo der ona yeter.detayını bilmek zorunda mi ? Adam işletim sistemi bilmiyor işlemci ram bilmiyor diye telefon satmamak mi lazım bu insanlara ?saçma :nono:

Kimseyi ayıplamıyoum komiğime gitti paylaşayım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt