(iphone ringtone maker) no ıphone connection found pleas make sure your ıphone docked

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N73MUSICEDITON

N73MUSICEDITON

Üye
    Konu Sahibi
(iphone ringtone maker) no ıphone connection found pleas make sure your ıphone docked
:megafon:(iphone ringtone maker) no ıphone connection found pleas make sure your ıphone docked ...

Evet Arkadaşlar Ben Maxicepten iphone ringtone maker programını ındırdım ve muzık kısmında:nono: ''no ıphone connection found pleas make sure your ıphone docked'' Yazısı Çıkıyor...:allalla:

Lütfen Yardım Başka Iphone'numa Bir Zilsesi Programı Var Mı Pleas...:allalla:

--------------- Ekleme ---------------

Yardım Edın Başka Bir Program Varmı Bu Tarz lutfen...

• Beğen
Tepkiler: harunfb86

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
galiba bir yerde yanlış yapıyorsun ringtone programını çalısıtırınca itunesi te açık olması lazım ringtone programı cevirdigi müzigi otomtik itunese atıyor iphoneyi pc bagla itunesi ac ondan sonra ringtone cevirme işlemi yap

N73MUSICEDITON

N73MUSICEDITON

Üye
    Konu Sahibi
Dostum olmuyor malesef

tugberk16

tugberk16

Üye
aynı sorun bende de var..

sorunu çözdüm ama bi sorun daha var programı kaldırın yenıden kurun deniyn oluyor ama 30 sn yapabiliyosunuz..programı crac kleyince çalışmıyor.programı kaldırıp tekrar kurunca ful gozukuyor seria li nası kaldırırz..

yardımcı olucak yok mu?

canico

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım ama araştırmalarımdan kullanılan iphone un kırılmamış olmasından kaynaklı olduğunu okudum. I tune bu duruma cihaz orjinalse izin vermiyor.

Yanı yazılım Apple ın kabul etmediği bir yazılım.

onurlu40

Üye
:megafon:(iphone ringtone maker) no ıphone connection found pleas make sure your ıphone docked ...

Evet Arkadaşlar Ben Maxicepten iphone ringtone maker programını ındırdım ve muzık kısmında:nono: ''no ıphone connection found pleas make sure your ıphone docked'' Yazısı Çıkıyor...:allalla:

Lütfen Yardım Başka Iphone'numa Bir Zilsesi Programı Var Mı Pleas...:allalla:

Yardım Edın Başka Bir Program Varmı Bu Tarz lutfen...

Çözdüm Arkadaşım. Şöyle Anlatıyım. Windows 7 kullanıyorum ben. Bilgisayarım sağ tuşdan yönete girdim ordan uygulama ve hizmetler ve ordanda hizmetlere girdim. Orada Apple Mobile device var. Tabi bunları iphone bilgisayara bağlıyken yaptım. Apple Mobile Device ı seçip orada ki yeniden başlat butonuna bastım. Apple Mobile Device ı durdurdu ve yeniden başlattı. Sonra iPhone Ringtone Maker ın listesindeki yani manage my ringtones un listesinde ki ringtones ları sildim ve yeniden ringtone ları yapmak gerekti. Bir de 2.5.1 sürümünü yükledim. Ve olay çözüldü.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt