Yardım iphone ram kullanımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
iphone ram kullanımı ?
iphone de 1 gb ram i olan tel bunun kaçını kullanıyor boşta iken ?
galaxy s5. 1.33 /1.67 gb olarak gözüküyor
yani ram in yüzde 80 i kullanılıyor .
sırf bu aşırı ram tüketimi yüzünden iphone yi düşünüyorum.

bu konuda bilgi verebilirseniz iyi olur

byAndroid

byAndroid

Üye
Sirf bu yuzden iphone gecilmez az ram kullanan tel isterseniz nexus serisine bakin

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
android ile ios farklıdır tüm telefonlarda aynı ram kullanımı olacak diye bir kuralda mevcut değil tabiki, ios karşılıyorsa seni geçersin

• Beğen
djdeycan

djdeycan

Üye
Android platformunda en az ram kullanan cihazlar nexuslardır Nexus 6 çıktı tercih edebilirsiniz fakat bu tip cihazlar az ram kullanması için ve performans için optimize edildiğinden Samsung gibi kolaylık extra özellikler filan beklemeyin yanı malesef android yazılımından kaynaklı sıkıntı fakat yüksek ramler 3 gb gibi ve android 5.0 lolipop ile ram kullanmı azaltıldı ve akıcılık arttı baya bi fakat burda sizin tercihiniz geçerli iphone 6 dan daha iyi android telefonlar mevcut fakat ios yani iphone yazılımı başka bi farklı ben iphone kullanmıyorum çünkü android developer olarak editleme ve modlama yapıyorum değişiklik yapmayı severim apple cihazlarında jeilbreak olsada bi android root gibi değil yani bi rom yükleme keyfi cihazı brick edip soğuk terler dökmesi terminal emulatörle bişeyler düzenlemesi kernel flashlama filan yada eksik veya bozuk bişey düzeltmek için araştırma yapmak filan ben bunları seviyorum hani bukadar çok fazla cihaz varken ve android cihazlar 6 ayda bir değişirken çoğu güncelleme almazken standart bir kullanıcıysanız iphone 6 veya iphone 6 plus tercih etmenizde yarar ver en azından 4 sene kafadan kullanılır

• Beğen
mertekin34

mertekin34

Üye

Kardeşim hiç düşünmeden geç iPhone. Androidin en amiral modeli bile gerçekten kasıyor kasmıyor diyen adam kendini kandırsın iddaaya giremem hiç, bende iPhone'a androidden geçiş yaptım telefonum 64 gb, 40 tane oyun yüklü hepsini açtım üstüne 10 tane uygulama açtım toplam 50 küsür şey açık oldu ve hala ona rağmen kasmadı. iPhoneu iphone yapan zaten işletim sistemi.

• Beğen
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Telefonum stabil olsun ramdan az yesin istiyosan iphone 1 nexus 2. Bunlardan birini seçmelisin. Ben ip6 kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok

sacid589

sacid589

Üye

Birader bendede s5 vardı max 1.3 ü görüyordu

djdeycan

djdeycan

Üye
Birader bendede s5 vardı max 1.3 ü görüyordu
Telefonu ilk açtığımda rami sildiğimde note 3 te 980 mb görüyordum kullanılan olarak 3 te 2 si boş demek oluyordu gün sonunda ise 1.3 ile 1.5 gb arasında geçip gidiyor yani yeni telefonlarda Ram öle çok kullanmıyor note 3 3gb ram var ayrıca Ram kullanan uygulamalar Samsung un ve google amcanın cihazımızda yüklü gelen ve silinemeyen programları rootlayıp onları kaldırdınızmı cihazınız bi hafifle kuş gibi olur hızlanır şarj uzun gider filan kısaca iphone 6 ve diğer cihazlar şuan için performans olarak kafa kafaya ve yeni gelecek olanlar çok daha iyi özelliklere sahip fakat yinede siz bilirsiniz seçim yapmak zor

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
iphone 5s,6 nexus 5,6 hangisini alırsan fayda görürsün

MuhammedGMS

MuhammedGMS

Üye
Android herşeyi arkaplanda çalıştırmayı sevdiği için ramı çok harcar bunun sonucunda şarj daha çabuk biter, ama İOS arkaplanda uygulama çalıştırmaz benim bildiğim kadarıyla ve her programı çalıştırmadığı için donma kasma gibi sorunu olmaz ramde harcamaz böylelikle şarjda uzun süre bitmez.

3onur5

3onur5

Üye
bide ayfone demeseniz [emoji1]

Takipçi Satın Al

Üst Alt